ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Представники всіх владних структур міста не мають забувати, що за кожною проблемою стоять люди - Б. Андріїв

    18 квітня 2024 четвер
    82 переглядів
    Богдан Андріїв

    Сьогодні, 30 листопада 2015 року, Богдан Андріїв провів першу щотижневу нараду на посаді Ужгородського міського голови.



    У нараді взяли участь заступники міського голови, секретар міськради, керуючий справами виконкому, керівники структурних підрозділів міської ради, керівники медичних закладів обласного центру та комунальних підприємств.




    Міський голова наголосив на необхідності об’єднати зусилля, щоб мешканці міста уже найближчим часом побачили: прийшла нова команда, яка працюватиме на благо міста і його мешканців.


    «Ужгородці чекають від нас ефективної та оперативної роботи, а проблем у місті накопичилося чимало. Тому часу на розкачування немає. Господарський підхід повинен стати головним у вирішенні того чи іншого питання. Робота усіх структурних підрозділів міської ради має бути максимально прозорою, чиновники не будуть більше ховатися від людей та займатися відписками чи ігноруванням відвідувачів. Представники всіх владних структур міста не мають забувати, що за кожною проблемою стоять люди».

    «Ми повністю міняємо підхід до роботи. Працюватимемо таким чином: є проблема, є шляхи її вирішення, є відповідальні особи, є терміни виконання. Конкретні особи нестимуть персональну відповідальність, якщо не виконають взяті на себе зобов’язання. Повірте, це не голослівна моя заява, так і буде», - наголосив Богдан Євстафійович. І як приклад навів ситуацію у міській дитячій лікарні, де майже рік не можуть завершити ремонт харчоблоку. «Це неприпустимо, тим більше, що міська рада повністю розрахувалася із виконавцем робіт».

    Виконання доручень міського голови буде на суворому контролі. Крім того, Богдан Андріїв повідомив, що кожного дня – перед початком роботи – він проводитиме об’їзди території міста, тож про стан справ знатиме не просто з чиїхось розповідей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору