ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські полісменки: симпатичні в новій формі, а сексуальні без неї

    19 квітня 2024 п'ятниця
    48 переглядів
    Євгенія Філоненко - патрульний нової поліції

    29 листопада на площі Народній в обласному центрі Закарпаття 247 нових поліцейських склали присягу на вірність українському народові.


    Цікавий факт: після створення нової патрульної служби в Києві стало зрозуміло, що одна з найбільш обговорюваних тем в Інтернеті – це вибір «сексуальних фавориток». І в нас, схоже, є гідна відповідь столичній красуні-копу Людмилі Мілєвич – Євгенія Філоненко!


    Дівчина змінила роботу ріелтора на небезпечну професію патрульного, бо, як сама зізналася, прагне змін у країні. Також Женя розповіла, що дуже відповідально ставиться до своїх нових обов’язків. А ще треба відзначити, що їй неабияк підходить поліцейська форма. Це й не дивно, адже, як удалось дізнатися «Карпатському об’єктиву», Євгенія вже давно працює фотомоделлю. Вона була обличчям «Viper Gym», «Афіші Закарпаття», «Avon». Брала участь у конкурсах краси та фешн-показах. Фотографувалася для глянцевих видань, «Cocktail» тощо. Знімалася у відеокліпах українських співаків. Завдяки своїй яскравій і незвичній для поліції зовнішності, але дуже придатній для обкладинок журналів дівчина 100% потрапить до рейтингу найгарніших жінок-поліцейських України. А поки побажаємо Жені на професійному шляху менше злочинців і більше троянд та посмішок!

    d3.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Йой что страшні гі мийми,видав ціцавуть пуцлик файно,за вто в поліцайки їх взяли,аби поліцаю ублажати,єдним словом курвота