ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

УжНУ розпочинає співпрацю з Центром трансферу технологій Штайнбайс

    29 березня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Міжнародні новини з Ужгородського нацуніверситету

    У рамках проведення Міжнародної конференції із залучення фінансових ресурсів ЄС, що проходить в Ужгороді, підписано Меморандум про взаєморозуміння між УжНУ та Центром трансферу технологій Штайнбайс.
    Сьогодні, 1 грудня, ректор УжНУ Володимир Смоланка та Юрген Райцнер, директор Центру трансферу технологій Штайнбайс підписали Меморандум про взаєморозуміння між Ужгородським національним університетом та Центром трансферу технологій Штайнбайс.
    Підписання відбулося у рамках проведення Міжнародної конференції із залучення фінансових ресурсів ЄС, що проходить в УжНУ.
    «Підписання Меморандуму сприятиме тому, щоб ідеї наших науковців могли більш повно втілюватися у практичне життя, реалізуватися у бізнес-проектах. Така співпраця дозволить також рекламувати наш університет,- сказав, вітаючи учасників конференції, Володимир Смоланка. – Наші партнери дізнаються про нас більше і зможуть пропонувати УжНУ цікаві проекти».
    Ректор також додав, що участь у міжнародних конференціях додає фахівцям вишу більшого досвіду передусім у напрямку співпраці не тільки з науковими інституціями, але й бізнес-структурами.
    Юрген Райцнер зауважив, що представництво Центру трансферу технологій Штайнбайс в УжНУ стане першим в Україні. Наразі Центр працює в Японії, Бразилії, Індії, США та Румунії. «Ви станете нашими партнерами у проектах, які ми реалізуємо», - додав Юрген Райцнер.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору