ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лобода пояснила, чому поліція забрали у неї права

    24 квітня 2024 середа
    66 переглядів
    Лобода розповіла про подробиці інциденту з поліцією

    Київська патрульна поліція забрала права в української співачки Світлани Лободи і оштрафувала її через порушення правил правил дорожнього руху. Про це артистка розповіла в коментарі ТСН.


    Інцидент стався в середу, 2 грудня. Вночі поліція зупинила Лободу, бо вона не увімкнула покажчики повороту. Перед цим правоохоронці протягом кількох кілометрів намагалися зупинити співачку, використовуючи звуковий сигнал і увімкнений червоний маячок.

    Патрульні виписали постанову, склали адмінпротокол і забрали водійське посвідчення через невиконану вимогу "вчасно зупинитися".

    "Смішно, звісно, що сьогодні в країні більше не про що поговорити. Я їхала вночі по трасі, прослуховувала нову пісню, яку щойно звела у студії, і навіть не помітила, що за мною їде поліція. Я була дуже виснажена - після двох сольних концертів і чотирьох місяців без сну. Коли вони наблизилися позаду - до мого автомобіля, я зупинилася, а з машини вискочив абсолютно неадекватний співробітник, який відразу ж грубо і на підвищених тонах почав зі мною розмовляти. Я якось спробувала стримати його запал, пояснити, що втомлена, їду додому - до дитини, але зрозуміла, що по-доброму він не розуміє, і тому сказала у відповідь пару слів в його стилі. На жаль, декого зі співробітників пересадили в нові автомобілі і одягли у нову форму, але мізки так і не замінили", - сказала співачка.

    За її словами, поліцейський не зміг виразно сформулювати правопорушення. Спочатку він звинуватив її в перевищенні швидкості, але коли артистка попросила показати дані радара, сказав, що вона не увімкнула покажчик повороту.

    "Потім він назвав ще щось, після чого я просто попросила скласти протокол і роз'їхатися. Однак поліцейський не вгамовувався і покликав свою підхихикуючу напарницю. Разом з нею він продовжив чинити на мене тиск, погрожуючи злити інформацію в пресу і тим самим нашкодити мені. Як бачите, він так і зробив. Мабуть, хлопець виявився моїм давнім "шанувальником".

    При цьому Лобода додала, що вже проконсультувалася зі своїми юристами у зв'язку з цим інцидентом.

    "Згідно із чинним законодавством, за поширення такої інформації йому загрожує покарання, адже це пряме порушення Цивільного кодексу України. У мене є всі дані цього "милого" чоловіка і його "прекрасної" напарниці. І звісно ж, мої юристи будуть займатися цим питанням, оскільки я вважаю, що ніхто не має права погрожувати і докучати громадянам України, користуючись службовим становищем. Переконана, що водійські права я поверну в суді, сплативши офіційний штраф у випадку, коли буде доведена моя провина. А цій молодій людині я щиро бажаю заслужити ще право носити форму нашої поліції", - додала артистка.

    Як повідомлялося, у Києві поліція забрала права у Світлани Лободи. Також в мережу потрапило фото її водійського посвідчення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    подохніть тварі