ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді циганський терор: групове зґвалтування студентки, побиття молодих хлопців, серія крадіжок та грабежів…

    20 квітня 2024 субота
    52 переглядів
    Тут ходити небезпечно

    Готуючи цю публікацію про злочини, які скоюють роми, автор цих рядків не має наміру налаштувати вороже проти цієї народності. Однак, резонансні факти, які трапляються в Ужгороді викликають чимале обурення в місцевих жителів.


    Подвійне зґвалтування студентки, групове побиття молодих хлопців у парку «Підзамковий», серія крадіжок та грабежів… Це не весь перелік, який скоїли роми. Й історія про яку йтиметься у нашій публікації підтверджує, що останнім часом деякі смагляві особи нахабніють. До нас у редакцію звернувся житель Ужгорода, який проживає в мікрорайоні Радванка про те, що вже тривалий час йому не дають життя роми. –

    Ця історія тягнеться вже з 2013 року. – розповідає виданню «Карпатського об’єктиву» Анатолій Кушнарьов. – Саме у той час до мене на подвір’я стали забиратися особи ромської народності, які завдавали мені шкоду, створювали чималі проблеми. Про дрібні крадіжки я вже й не кажу. У мене є дорога машина. Спочатку я до міліції (в той час) не звертався, думаючи, що все минеться, але згодом від цих людей мені просто вже не було життя. Стали дражнити мене, кидати в мене камінням, бити мою собаку. Кидали каменюччям у вінка, дверці, ворота. Щоби створювати побільше шуму й псувати мені нерви. Я став звертатися із заявою до правоохоронців. Дільничного потрібно було шукати у районі т. зв. п’яного ринку. Знайшовши там нарешті двох дільничних я звернувся до них і повідомив про цю історію, та дільничного, який обслуговує наш район серед них не було. Нещодавно двічі обікрали сусіда. Після виклику приїжджали правоохоронці, але роми поховалися. Як тільки міліціонери поїхали звідси , то вони знову повибігали і стали викрадати метал. Я вийшов до воріт. Вони, побачивши мене, віднесли метал на подвір’я. З тих пір нічого не змінилося. До цього часу мені доводиться терпіти від ромів. То кинуть камінь, то підкинуть мені у двір бите скло, щоби я чи собака травмувалися. Двічі пробували отруїти мого пса. Поки там неподалік жив їхній авторитет, то було тихо. Правда, він казав тримати машину в дворі, щоби у неї ніхто не забрався. Хочеться, щоби з цими особами нарешті навели порядок. Ходив на прийом до губернатора, начальника обласної поліції. Я звертався до ромських лідерів, але реакції ніякої немає. Стало навіть ще гірше. Невже така ситуація тягнутиметься й далі.


    І коли, нарешті, наведуть лад із цими людьми?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Сейчас жыдонацисты - фонд сороса видродження спорнсирует цыганский фашизм.
    Надо активистов-защитников цыгано-нацистов вразумлять