ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У ДТП на Тячівщині одна людина травмована (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    54 переглядів
    Пасажирка «ВАЗ» була травмована і доставлена до лікарні.

    Вчора в смт. Буштино Тячівського району сталася ДТП за участю автомобіля «ВАЗ-21043» та автомобіля «Тойота Кемрі». Пасажирка «ВАЗ» була травмована і доставлена до лікарні.

    3 листопада в обідній час доби, на автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів в смт. Буштино Тячівського району, а саме на перехресті в напрямку смт. Вишково, сталася ДТП за участю автомобілів «ВАЗ» та «Тойота Кемрі».
    Як з’ясували правоохоронці, 70-річний водій автомобіля «ВАЗ-21043» рухаючись в напрямку с. Стеблівка, почав виконувати маневр повороту ліворуч в напрямку смт. Вишково, не впоравшись з керуванням транспортного засобу виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення автомобілем «Тойота Кемрі».
    0_4994-.jpg
    За кермом авто «Тойота» перебував 50-річний мешканець м. Кіровоград, який в наслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди не був травмований. В салоні автомобіля «ВАЗ-21043» перебувала жінка-пасажир, яка отримала тілесні ушкодження і була доставлена каретою швидкої медичної допомоги до Хустської МЛ.
    Автомобілі поміщено на спец майданчик Тячівського РВ УМВС. По даному факту проводиться перевірка, — повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору