ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова облради Михайло Рівіс зустрівся з угорським Генконсулом (Фото)

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    Михайло Рівіс

    У понеділок, 7 грудня, до Закарпатської обласної ради з ознайомчим візитом навідався Генеральний консул Угорщини у м.Ужгород Йожеф Бугайла.

    Насамперед поважний гість привітав Михайла Рівіса з обранням на посаду голови облради та Днем місцевого самоврядування, побажав вагомих успіхів на новій ниві. Він особисто вручив очільнику облради вітальні листи від Міністра зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петера Сійярто та Держсекретаря з питань економічної дипломатії Левенте Модьора. Відтак керівник дипломатичного відомства, який минулої п'ятниці очолив Генеральне консульство Угорщини у м.Ужгород, висловив сподівання на подальшу налагоджену тісну співпрацю у різних сферах, зокрема у розбудові прикордонної та дорожньої інфраструктури.


    У свою чергу Михайло Рівіс щиро подякував за привітання та підкреслив, що взаємна повага, довіра та співробітництво між двома державами відповідають інтересам України і Угорщини, сприяють зміцненню двостороннім відносинам прикордонних регіонів, які побудовані на традиційних культурних родинних та дружніх зв'язках. Особлива подяка за позицію угорців у підтримці територіальної цілісності та європейської інтеграції нашої держави.


    Насамкінець дипломат наголосив на важливості підтримки численної національної угорської меншини в краї з боку органів місцевої влади.


    Прес-служба Закарпатської облради


    rivis.jpg
    r5.jpg
    r2.jpg
    r3.jpg
    r4.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору