ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ми живемо на смітнику” – студенти УжНУ про гуртожитки. ЖАХ! Це повинен побачити КОЖЕН (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    71 переглядів
    ЖАХ!

    За зверненням представників студентського самоврядування Ужгородського національного університету, наш кореспондент відвідав гуртожитки університету. Картина жахлива, не дотримані навіть радянські стандарти чистоти, температурний режим тощо. Як живеться на 6 м.кв. одній з найбільш соцнезахищених верств населення, дізнавався наш кореспондент.


    Олег, 4 курс, медичний факультет (гуртожиток 4): Думав звикну до цієї картини. Насправді ні, зара з друзями шукаємо квартиру. Кажуть, що чисто не там де прибирають, а там де не сміттять. За свій блок можу сказати – адекватні, чистоплотні люди, але скажіть будь-ласка, як можна жити без елементарних зручностей? Гаряча вода? Ні, не чули. Якщо мінімально допустима температура здається в районі 18 градусів (вибачте, якщо не правий), то для нас 18 грудусів за Цельсієм – це Ташкент, свято. Коли навчався на 2 курсі то починались, якісь роботи по облаштуванню гуртожитку, зара все затихло. Розумію, війна-кризис, але як нам жити?


    gur1.jpg
    Оксана Б., 4 курс (3 гуртожиток): Ну як живеться, тяжко-важко в побуті, але весело, бо куча студентів, молодь. Для мене в пріорітеті вирішити питання з тарганами. Вночі їх тут тисячі, я відверто дуже брезглива, щодо цього. І звісно навести лад з плісінью. Умови такі, що мені дивно, що навіть ті таргани в цих умовах виживають.
    gur2.jpg


    gur3.jpg


    gur4.jpg


    gur5.jpg


    Юрій Б., юридичний факультет (4 гуртожиток): Сантехіка. Дуже турбує. Як санвузли так і душ, наявність води. Вікна продуває, в мене до прикладу пластиліном і скотчем оброблені щілини. Дуже совково все, дуже.
    gur6.jpg


    gur7.jpg


    gur8.jpg


    Бедей І.: Підходив до представників адміністрації університету, жалівся на умови. Знаєте коли підходив? На вибори. Ректор в день виборів був тут, в гуртожитку. Він же ж балотувався від цього округу в облраду, а голова профспілки студентів в міськраду від ЄЦ. Мені сказали, що грошей нема, все погано з фінансами через стан економіки. Але ж я бачу в інтернеті, що гроші університету викидують десятками тисяч гривень на картріджі, комп’ютери, бензин, автозапчастини. Якось дивно пріорітети розставлені в керівництва. На ноутбуки по 20 тис грн є гроші, на картріджі принтерів теж списують десятки тисяч (хоча всі знають, що кафедри за свій рахунок, або рахунок студентів поповняють картриджі), а на студентів – основу ВНЗ, ГРОШЕЙ НЕМА. Живіть, як свині. НАМ набридло жити в цьому смітнику.
    gur9.jpg


    gur_10.jpg
    gur11.jpg
    Марія: Читала в інтернеті, що гуртожитки скупили на вибори. Чесно, сама не голосувала, не була в Ужгороді. Знаю, що бігали і пропонували гроші, але я б в житті не проголосувала за будь-які гроші за наше керівництво. Ці ЄЦівці до речі найбільше і скуповували. Бігали представники профспілки студентів і пропонували гроші за галочку навпроти ЄЦ в міськ і облради, та навпроти Чубірка (чи як там його) на мера. Нічого для нас, студентів не зробили, і вирішили скупити. Ще й не раі своїм 100 скупленним голосам. Якби не купували, то й одного б не набрали. Ви ж подивіться на туалети, стелі наші, двері, кімнати. Замірьте температуру. В санвузлах зимою до 0 градусів доходить. Скоти, а не керівництво.


    gur12.jpg


    gur15.jpg
    gur16.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А нефиг на майдаУнах толпами скакать ... так им и надо, за что скакали и кричали, то и имеет быдломасса продажная.