ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як закарпатцям менше платити за електроенергію

    29 березня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Щоб рахунки позитивно дивували

    Як перейти на двозонний/тризонний облік споживання електричної енергії?


    ПАТ «Закарпаттяобленерго»пропонує покрокову інструкцію як перейти на двозонний/тризонний облік споживання електричної енергії.



    1. Крок перший
    – перевірити можливість програмування встановленого раніше у Вашому помешканні лічильника. Для цього необхідно з'ясувати, чи прилад обліку, яким Ви користуєтеся, можна запрограмувати на диференційований облік електроенергії. Це можна зробити так:

    – зателефонувати на цілодобову безкоштовну телефонну лінію за номером 0-800-50-16-20 або на (03122)3-41-51 (з 8.00 до 17.00);

    – звернутися у філію ПАТ «Закарпаттяобленерго» за місцем проживання.

    2. Крок другий. У разі можливості програмування раніше встановленого у Вас приладу обліку й за умови, що прилад обліку вперше буде програмуватися, – звернутися до ПАТ «Закарпаттяобленерго» або у філію за місцем проживання і БЕЗКОШТОВНО замовити послугу «Програмування (параметризація) ПО» (обов'язково вказати, на який зонний облік відбудеться перехід (двозонний/тризонний) та оплатити вартість виконання робіт (опломбування/повторне опломбування, зняття приладу обліку для проведення параметризації тощо).

    Якщо встановлений у Вас лічильник раніше вже був запрограмований на тризонний облік споживання електроенергії, а сьогодні Ви хочете перейти на двозонний (або навпаки – з двозонного на тризонний), то для цього необхідно звернутися до ПАТ «Закарпаттяобленерго» або у філію за місцем проживання й замовити послугу «Програмування (повторна параметризація) ПО (двозонний облік споживання)» та оплатити вартість виконання робіт (параметризація приладу обліку, опломбування/повторне опломбування, зняття приладу обліку для проведення параметризації тощо). Станом на 2.12.2015 року в ПАТ «Закарпаттяобленерго» вартість послуги з проведення повторної параметризації багатотарифного лічильника для населення становить 245,09 грн (з ПДВ).

    3. Крок третій.
    Якщо встановлений у Вашому помешканні прилад обліку запрограмувати не можна, Вам необхідно:

    - звернутися до ПАТ «Закарпаттяобленерго» або у філію за місцем проживання для подання заяви на придбання приладу обліку й переходу на розрахунки за спожиту електроенергію за тарифами, диференційованими за періодами часу, й оплатити вартість приладу обліку та виконання робіт із проведення його заміни;

    - замовити лічильник та його заміну можна, зателефонувавши на цілодобову безкоштовну телефонну лінію за номером 0-800-50-16-20 або на (03122)3-41-51 (з 8.00 по 17.00), або через сайт www.energo.uz.ua, надіславши на електронну адресу ПАТ «Закарпаттяобленерго» заяву та рахунок-договір.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору