ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скоро будемо купувати дешеві "іномарки" за кордоном (ВІДЕО)

    23 квітня 2024 вівторок
    72 переглядів
    Обіцяють скасувати податки на вживані авто

    Українцям обіцяють скасувати податки на вживані авто відповідно до законопроекту №3251, який має розглянути Верховна Рада.


    Законопроектом №3251 запропоновано з 1 січня 2016 року по 31 грудня 2017 року зменшити розмір акцизного податку на старі автомобілі до рівня нових.


    9 грудня відбулося засідання Комітету ВРУ з питань митної та податкової політики. На ньому більшістю голосів було підтримано законопроект. Як тільки українцям дали надію на дешеві авто, одразу ж український автовиробник виступив проти цього законопроекту. На їхню думку, це остаточно доб'є український автопром. Проте, експерти впевнені, що цей законопроект ніяк не вплинув би на доступність б/в авто в Україні, адже відповідно до умов Угоди про асоціацію з ЄС, з 1 січня 2016 року ввезення авто старше 5 років (які не відповідають екологічним стандартам Євро 5) в Україну буде заборонено.


    Щоб проект став законом, за нього повинні проголосувати більшість депутатів, а потім підписати президент. Таку процедуру законопроект навряд чи пройде до кінця 2015 року. Нагадаємо, нещодавно Кабінет міністрів схвалив введення з 2019 року обов'язкового технічного огляду для легкових автомобілів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору