ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Це моє місто... Ужгород! (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    71 переглядів
    Ужгород!

    Місто Ужгород бере свою назву від річки Уж, над якою він розташувався. Ужгород - одне з найдавніших міст Європи, заснований ще в VIII столітті, він багато разів знаходився під правлінням різних королівств і князів, знаходився в центрі багатьох торгових шляхів, які з'єднували Європу та Азію і завоював звання культурного центру Закарпаття.

    Це місто над Ужем вражає своєю красою і неповторним архітектурним стилем. У цьому можна переконається, тільки заїхавши в місто. Туристам відкриваються вулички з чудової краси будинками які навіюють нагадування про угорських Дебрецені або Будапешті.
    Не секрет що навесні, під час цвітіння сакури, тисячі людей з'їжджаються в Ужгород щоб помилуватися цією красою. Місто перетворюється, і стає схожий на велику квіткову клумбу.
    Але треба зауважити що Ужгород вражає своєю красою в будь-який час року. Зимовий місто теж нікого не залишить байдужим, і напередодні святкової метушні і очікуванні снігу пропонуємо подивитися надзвичайно гарний ролик в прекрасному музичному супроводі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору