ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шокуючий випадок стався в Мукачеві із новою поліцією і п'яним за кермом Volkswagen Transporter

    24 квітня 2024 середа
    50 переглядів
    Поліція була готова застосувати зброю

    Шокуючий інцидент стався сьогодні після обіду неподалік від великого супермаркету в Мукачеві. Один зі співробітників "нової поліції" намагався зупинити водія щоб зробити йому зауваження за порушення ПДР.

    У ТРЦ "Щодня" екіпаж поліцейських помітив автомобіль марки "Volkswagen Transporter" 5-ї моделі, який зупинився на пішохідному переході. Поліцейський підійшов до автомобіля з боку водія з метою зробити усне зауваження, проінформувавши, що розмова фіксується записуючим пристроєм. Реакція водія була більш неадекватною - він різко натиснув на газ і їдучи зачепив поліцейського, простягнувши його за автомобілем близько п'яти метрів. По внутрішньому зв'язку автомобіль негайно було передано в орієнтування всьому особовому складу.


    Менше ніж за десять хвилин один з екіпажів помітив автомобіль, марка, модель та реєстраційний номер якого збіглися з розшукуваним. "Volksvagen" рухався по вулиці Духновича в напрямку виїзду з міста. Старший екіпажу разом з напарником прийняв рішення негайно зупинити автомобіль, оголосивши свою вимогу через гучномовець. Але водій, не реагуючи на законну вимогу поліцейського, не зупинявся.

    fo.jpg



    Водій і його супутниця, яка також була в авто перебували в стані сильного алкогольного або наркотичного сп'яніння


    Екіпаж випередив переслідуваного і заблокував проїзд, після чого поліцейські наказали водієві покинути автомобіль.


    Враховуючи дії водія і його поведінка, які несли загрозу життю і здоров'ю як поліцейських так і оточуючих один з поліцейських оголив зброю і повторив вимогу. Тільки після цього водій вийшов з машини, давши можливість провести поверхневий огляд. До нього одразу було застосовано спецзасоби (наручники).


    Поліцейські відзначили, що швидше за все водій і його супутниця, яка також була в авто перебували в стані сильного алкогольного або наркотичного сп'яніння.


    Порушників доставлять на експертизу і притягнуть до відповідальності, повідомляє прес-служба УПП у містах Ужгороді та Мукачеві.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору