ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Графік вихідних для закарпатців на новорічні свята

    18 квітня 2024 четвер
    63 переглядів
    Скільки вихідних будуть мати закарпатці на новорічні свята?

    Скільки вихідних будуть мати закарпатці на новорічні свята та протягом січня загалом.

    Голова закарпатської ОДА Геннадій Москаль зазначив, що підписав розпорядження про оголошення 25 грудня вихідним днем на Закарпатті в зв’язку зі святкуваннями Різдва Христового християнами західного обряду.
    Новий рік 2016, який прийде під знаком вогненної Мавпи, ми зустрічаємо в ніч з четверга на п'ятницю і святкуємо цілих три дні до понеділка.
    А в період з 1 по 10 січня 2016 закарпатці працюватимуть лише три дні, за рекомендацією Кабінету Міністрів. Для святкування Нового року та Різдва працюючііз графіком п'ятиденного робочого тижня матимуть 7 вихідних днів: з 1 по 3 січня і з 7 по 10 число.
    8 січня також буде вихідним днем із відпрацюванням у суботу, 16 січня. У передсвяткові дні 31 грудня і 6 січня уряд рекомендує робочий час скоротити на 1 годину.
    Січень 2016 року багатий на вихідні дні: мало того, що у цьому місяці 5 субот і 5 неділь, до них іще додаються офіційні святкові дні - 1 і 7 січня. Загалом у січні 2016 року виходить 12 офіційних неробочих днів.
    Передбачається, що майбутні новорічні канікули 2016 року у дітей стартують із суботи, 26 грудня 2015 року, і триватимуть 16 днів, до неділі, 10 січня 2016 року.
    Однак у випадку непередбачуваних температурних ситуацій під час опалювального сезону для економії енергоресурсів школярам можуть подовжити зимові канікули до цілого місяця, про що ще в серпні розпорядився український Кабмін.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору