ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк обматюкав поліцейських і втік (+ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    86 переглядів
    Після матюків на адресу поліцейських Сергій Ратушняк втік.

    Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк обматюкав співробітників поліції, які зробили йому зауваження за неправильну парковку. Після матюків екс-чиновник втік.



    Увечері 10 грудня близько 17:00 співробітники патрульної поліції Ужгорода помітили автомобіль Mercedes-Benz, водій якого зупинився з порушенням Правил дорожнього руху - ближче десяти метрів від пішохідного переходу, за що передбачена відповідальність згідно ст. 122 ч.1 КУпАП, повідомляє Національна поліція України.


    Поліцейські підійшли до автомобіля, щоб звернути увагу на неправильну парковку. Водієм виявився колишній мер міста Сергій Ратушняк. На зауваження про неправильну парковку, порушення ПДР і на вимоги пред'явити документи - Ратушняк нецензурною лайкою висловився у бік поліцейських, після чого різко рушив з місця.


    Екіпаж почав переслідувати машину, неодноразово оголошував через гучномовець вимогу зупинитися, що водій ігнорував, продовжуючи рух. Враховуючи технічні характеристики автомобіля переслідуваного (високий кліренс), поліцейським не вдалося наздогнати Mercedes-Benz Ратушняка.


    Після особовий склад отримав орієнтування на встановлення місця знаходження автомобіля з водієм.


    «Під час встановлення місця знаходження транспортного засобу його водія притягнуть до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки (ст. 122 ч.1), відмова пред'явити документи (ст. 126 ч. 1), невиконання водієм вимог зупинку транспортного засобу (ст. 122- 2). Зважаючи на прохання громадян та громадських активістів публікуємо відео, на якому чітко видно і чутно, як Сергій Ратушняк звертається до працівників поліції », - повідомили в Національній поліції України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    От же бидлота! Їхав з шльондрою в сауну,жлобко!) Як впіймєте,на палю посадити,а потім до путіна,в московію надіслати,,Росія то країна для жлобів

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    і що ж за бидлота мені мінусувала? В КИЄВІ,таких як Ратушняк, копняками гоняють.
    А ви таких як цей зек,маєте дурість поважати. Совок вам,дурбецелам вправно мізки промив,стадо (((