ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Патрульна поліція в місті Ужгород працює по-новому (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    38 переглядів
    Один день із поліцейськими в місті ‪‎Ужгород‬

    Один день із поліцейськими в місті ‪‎Ужгород‬
    Сьогодні мала змогу познайомитися з ужгородськими поліцейськими.

    «Хочеться, щоб нас не боялися, а знали, що ми готові прийти на допомогу. Ми намагаємось виконувати свою роботу справедливо та максимально якісно». Вони кажуть, що найчастіше доводиться розбиратися із порушниками правил дорожнього руху, особливо це стосується паркування на площі Корятовича та Шандора Петефі. Робота важка перш за все психологічно, адже доводиться багато спілкуватися з людьми, деякі реагують на правоохоронців не дуже адекватно, але витримці поліцейських можна тільки позаздрити. Ставлення людей змінюється.


    «До цього хочеться додати ще те, що у більшості випадків, коли ми приїжджаємо, люди щиро здивовані, бо стара міліція в основному на таке навіть не реагувала. А ще старші люди запитують у дівчат чи тепло ми одягнені, чи не важко нам у бронежилетах і чи не ображають бандити. Радіють, що ми добросовісно працюємо і благословляють на спокійну роботу, - Юлія Дуб»


    Вже більше двох тижнів, як в нас вийшла на вулиці ‎нова_поліція‬ і вже бачимо перші результати – водії намагаються правильно припаркувти свої автівки, а люди – переходити дорогу у відведених для цього місцях. Вони справді нові і я їм довіряю.


    Дякую за допомогу та співпрацю начальнику управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві Юрію Марценишину, Олександру Онищуку. Також дякую Юлії Дуб за позитив, який ти випромінюєш та Олександру Куртаничу за перше знайомство з поліцією)
    polic2.jpg
    polic3.jpg
    polic4.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору