ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Феєричне відкриття сезону у Буковелі (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    61 переглядів
    Буковель!

    Нещодавно у Буковелі відбулося відкриття сезону. З цієї нагоди у горах влаштували справжнє свято – випекли великий торт та влаштували цілу розважальну програму. Лижники, які були одягнені у карнавальні костюми, отримали подарунок – одноденний скі-пас.

    - Ти відчуваєш себе частиною цього казкового світу, щоб частіше можна було так відриватися, можна було кайфувати і приймати участь у змаганнях та конкурсах, - ділиться емоціями лижниця із Дніпродзержинська Ніна Ушакова, що приїхала в Буковель.


    Для найбільш драйвових туристів – снігова дискотека. Серед запрошених гостей – молодіжні гурти, учасники талант-шоу та відомі українці. Одна із гостей, Яна Клочкова, олімпійська чемпіонка із плавання бажає тільки гарних емоцій. - Гарних гір, гарного снігу, хорошої лижні, хочеться побажати, щоб все було тільки краще, - каже вона.


    Буковель – популярний курорт серед українців. - В першу чергу ми орієнтуємося на північноамериканські та канадські курорти. На нашу думку, порівняно з європейськими, вони більш технологічні та ефективні, - каже представник ТК Буковель Володимир Юзюк. На відкритті лижників також розважали Санта Клаус, Вогняна Мавпа, рік якої настає та Снігова Королева.



    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору