ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перечинська міськрада ухвалила звернення до Верховної Ради щодо відповідальності Яценюка

    29 березня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Яценюк і його команда

    17 грудня 2015 року на другому пленарному засіданні сесії Перечинської міської ради з ініціятиви депутата від ВО "Свобода" Олександра Болтяна було ухвалено рішення щодо звернення до Верховної Ради стосовно розгляду питання про відповідальність уряду Арсенія Яценюка.

    "Більше року перебування Яценюка на посаді прем'єра засвідчили, що замість того, аби вживати дієві управлінські заходи для реанімації державної економіки та покращення якости життя українців, Арсеній Яценюк та його уряд займаються імітацією реформ, лобіюють інтереси олігархічних кланів, допустили катастрофічне зниження ВВП, зростання інфляції та рівня безробіття. Урядовці встановили необґрунтовані тарифи на комунальні послуги, чим довели до зубожіння простих українців, також вони за безцінь планують розпродати стратегічно важливі державні підприємства та землю", – зазначив Олександр Болтян.


    Цілком природним було рішення депутатів Перечинської міської ради звернутися до парламенту стосовно розгляду питання про відповідальність уряду Яценюка за провальну соціяльно-економічну політику, захист інтересів олігархів, небажання боротися з корупцією та наміри розпродати державне майно в умовах війни. Цей уряд є вигідним олігархам, західним державам, МВФ – кому завгодно, тільки не українцям. Позиція ВО "Свобода" була є і буде принциповою – стояти на захисті українців.


    Також під час сесії було розглянуто низку соціяльно важливих питань, зокрема щодо надання учасникам АТО земельних ділянок. "Наразі проводиться інвентаризація землі, після якої ВО "Свобода" проконтролює, щоб всі учасники АТО отримали земельні ділянки, незважаючи на те, що ВО "Свобода" в Перечинській міській раді має лише одного депутата", – наголосив під час виступу депутат Перечинської міської ради Олександр Болтян.


    Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости