ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нелюд до смерті забив свою матір

    18 квітня 2024 четвер
    84 переглядів
    Не приходячи до тями, жінка померла в лікарні

    Працівники Нововодолазького відділення поліції затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві власної матері. Про це повідомляє прес-служба облУМВС.


    Як повідомили силовики, лікарі місцевої лікарні звернулися до правоохоронців після того, як в медустанову в стані коми доставили 79-річну жительку села Караван з травмами голови. На жаль, врятувати пенсіонерку не вдалося.


    В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 45-річного підозрюваного. Правоохоронці з'ясували, що чоловік доглядав за своєю матір'ю. У злощасний вечір він повернувся додому п'яний і влаштував сварку через побутових питань, а потім накинувся на стареньку з кулаками.


    Від отриманих травм постраждала, не приходячи до тями, померла в лікарні. Згідно з висновком експерта, попередньою причиною смерті стала закрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку.


    Слідчим відкрито кримінальне провадження за статтею 121 ("умисне тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України в Харківській області. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Слідство триває.

    Як ми вже раніше повідомляли, Берегівським районним судом була підтримана позиція прокурора-державного обвинувача і був засуджений закарпатець до 9 років позбавлення волі за те, що він забив до смерті 80-річну жінку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору