ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Трусливі втікачі" переселенці били своїх захисників АТОшників із вигуками "Слава Путіну!"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    29 переглядів
    АТОшників били із вигуками "слава Путіну"

    У Сергіївці під Одесою на цих вихідних переселенці з Луганська побили двох військових, яке пройшли АТО і на даний момент проходять реабілітацію.


    Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Бочкала.



    - Дзвонять бійці і розповідають дуже неприємний історію. На вихідних побили двох хлопців - з 72-ї і 93-й бригад. АТОшники. Своє відслужили. Проходять реабілітацію в Сергіївці, під Одесою, санаторій «Орізонт». Увечері вийшли прогулятися по селищу. Типу перехожий зачепив плечем і понеслося. Били натовпом. За хлопців хтось заступився. Приїхав наряд. Одного з кривдників скрутили. І коли його пакували "парніша" кричав «слава Путіну», «ви зруйнували наші будинки». Парніша виявився з Луганська. Переселенець. І вся їх чесна компанія - переселенці. Решту тепер шукають. Постраждалих бійців відвезли до лікарні. Там їм надали першу допомогу. Сьогодні зняли побої. Реабілітація не найліпша, - пише Бочкала.


    За словами журналіста в самому санаторії все добре. Також він написав. що інцидент стався на території селища, де військові проходять реабілітацію.


    - У самому санаторії все добре - і ставлення, і харчування, і процедури. Інцидент стався на території селища. Хто знає, можливо просто випадковість, а можливо і ні. Ні в якому разі не можна екстраполювати ситуацію на всіх переселенців. Я знаю багато прекрасних людей переїхали з того самого Луганська. Але блін реально є й ті у кого камінь за пазухою. Таких за подібне позбавляв би громадянства і відправляв туди, звідки приїхали! Беру цю історію на контроль. Це не просто хуліганство. Це набагато гірше, - написав журналіст.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору