ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті семеро нелюдів згвалтували 13-ти річну дівчину

    28 березня 2024 четвер
    97 переглядів
    Подейкують, що вони були накурені або ж перебували під "кайфом"

    Мешканці Буштина обговорюють жахливу новину, яка поширюється селищем з блискавичною швидкістю. Мова йде про згвалтування 13 - тирічної дівчинки, яке сталося вчора вночі.

    Як говорять люди, семикласницю заманили в якиїсь будинок, де над нею по черзі вчинили наругу семеро нелюдів.
    Хлопці відносяться до "поганої компанії", подейкують, що можливо вони були накурені або ж перебували під " кайфом". Назараз дівчинка знаходиться під наглядом лікарів, які проводять необхідну медичну експертизу.


    Офіційної інформації поки що нема, однак люди подейкують, що даний факт можуть і "замовчати", якщо вдастся "домовитись" із жертвою. Дівчинка з простої сім'ї, тож гвалтівники зможуть легко відкупитися.


    Навіть якщо чутки не підтвердяться і все це виявиться чиїмось злим жартом (хотілося б, щоб так воно й було), все одно місцеві непокояться за моральну поведінку підростаючого покоління, яке на жаль деградує.


    - Подивіться, що робиться у барах та на дискотеках у нашому селищі, в яких збирається молодь. Понаставляли цих точок на кожному кроці, де і хлопці і дівчата п'ють та курять однаково. А зрозуміло, що після цього їх тягне на "подвиги". Тож якщо таке сталося у нашому Буштині, чому тут дивуватись? - резюмує місцева мешканка Наталія Н.
    Що ж, тут як то кажуть є над чим задуматись.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору