ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як "бандерівці" перетворили Закарпаття на "Рубльовку" (ВІДЕО, ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    173 переглядів
    Гарний будинок для великої сімї

    У соцмережі один з користувачів "залив" відео на ютуб, порівнявши "бандерівське" село і села в Росії. Тим часом наводимо яскраві приклади закарпатських сіл.

    У той час, коли в Росії країна знаходиться в глибокій кризі і навіть в таких курортних містах, як Сочі і Адлер заморожені будівництва, в Закарпатті люди у всю облаштовують будинки, обшивають новими, більш якісними матеріалами, засмучуються. Фермери активно займаються сільським господарством - вирощують виноград, полуницю, персики, хурму, ківі, яблука, заробляючи на експорті по Україні і для внутрішнього ринку.


    Приміром, село Нижня Апша здобуло в районі славу місцевої Кончі-Заспи: жителі зводять тут замки і палаци


    "Так що беріть приклад із закарпатців", - коментує користувач, який виклав в мережу ВІДЕО:


    Для більш чіткої контрастності (і на противагу звинуваченнями особливо затятих шанувальників «русского мира» в неадекватній селекції) пропонуємо також ознайомиться і з багатими селами Закарпаття, таких як Біла Церква та Нижня Апша. Представники румунської нацменшини, які проживають на зазначеній території, побудували тут вражаючі архітектурні споруди.


    Є дві деталі, які ріднять Тячів з Європою: дощ тут починається так само несподівано, як в Лондоні, і може йти тижнями. А місцеве населення уживається, як фламандці і валлони: без скандалів, але з погано прихованим роздратуванням.


    - Анекдот такий є, - заздалегідь починає сміятися Мигаль Град: - Пішов раз мадярів вночі на гриби, а ліхтарик втратив. Ну намацав гриб, а що за гриб - не знає. Взяв на зуб спробував: «Тьху, гівно, - каже, - добре хоч, не настав!» Правда, смішно? - Натякає він на «жадібність» угорців.


    Румун - дурний: гроші в бетон, гроші в бетон, - зубоскалять мадяри, дивлячись на замки, які відгриміли їх сусіди. - Вони в 1990-і роки на горілці піднялися. Ціна залежала від того, в якій ванній розводили спирт: якщо в перламутровою, то горілка була дорогою, а якщо у звичайній - дешевою. По $ 2 з ящика, по 100 ящиків на день.


    Тячів - місто багатонаціональне: на вулиці Армійській живуть угорці. Лазовський і Леонтовича облюбували цигани, центр викупили румуни. А місцеві багатії мешкають на Поле чудес, або вулиці листопада.


    Такі можуть собі дозволити «обідаті у Бердаркі» (у найдорожчому ресторані міста), чого не скажеш про жителів Пролетарській, Жовтневої або Комсомольській. Але на заможність закарпатців та тячівців це ніяк не впливає.


    До речі, у Міжгірському, Іршавському, Ужородском, Мукачівському та Берегівському будиночки зовсім нічим не менші.


    dom22.jpg


    dom33.jpg


    dom44.jpg


    dom55.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Стоят такие дома селяне у которых есть деньги, а тратить их не умеют. И стоят вот такие огромные халабуды, в многих из них удобства на улице. Так что жить в них не удобно...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    а рыночная стоимость такой халабуды меньше чем цена на строительные материалы которые были угроханы. У домов которые строились в 90-тых планировка вообще никакая.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Инженерная начинка (система вентиляции, энергоэфективное отопление и тд.) таких домов 0-левая, хотя хозяевам это и не так и важно потому как многие живут на в летней кухне

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    афтор дыбил с львовщины! прплёл Закарпатье к дыбилам "бандеровцам". А такие замки как в Диброве не с помидоров строят с палёной водки. Судя по крышам все постройки румынские.