ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Вони взагалі знають, що таке "заклад швидкого харчування?" - враження від відвідування закладу фаст-фуда "Chiken Hut" в Ужгороді

    23 квітня 2024 вівторок
    68 переглядів
    Ужгородська мерія заробляє рекламою?

    Cьогодні вперше був у такому хваленому тут фаст-фуді під назвою "Chiken Hut", тому хочу поділитись враженнями із тими хто ще не був.

    Чому пишу? Бо був у фаст-фудах різних брендів і в різних містах Європи. Тому знаю як це має працювати і бачу, як це працює у нас. Перше з чим я стикнувся - не надто ввічливий молодий чоловік, що працює за касою та приймає замовлення. Але це ще нічого... Я замовив наступне: чікенбургер, картоплю по-селянськи та колу. Я розрахувався, сподіваючись швидко перекусити. Мені надали тільки стаканчик для коли і сказали, що погукають коли замовлення буде готове.


    У закладах швидкого харчування, як правила видають номерок, який ти ставиш на піднос, а потім хтось з персоналу підносить тобі те, чого не додали. Тут же тебе гукають. При тому хлопець, що приймав замовлення не попередив, що чогось немає приготованого, а спочатку вибив чек і каже: "якщо почуєте то підійдете за замовленням, якщо ні то ні". Саме ставлення вже здивувало. Із стаканчиком коли, я підійшов до товариша, що вже сидів у цьому закладі і на той момент чекав своє замовлення вже 20 (!) хвилин. 20 хвилин чекати замовлення у фастфуді? Вони взагалі знають, що таке "заклад швидкого харчування"? За цей час в більшості закладів легко приносять бізнес-ланч. Повернусь до мого замовлення -забрав свіжу і гарячу картоплю (тут все ок) і холодний бургер. Зауважте - ХОЛОДНИЙ. Не теплий, не навіть кімнатної температури, а ХОЛОДНИЙ. Наче його щойно з холодильника витягли. За усе це я заплатив 48 гривень. Це все, що я хотів розказати усім тим, хто (як і я) сподівався, що в Ужгороді таки з'явився якісний фаст-фуд.


    П.С. Цей заклад активно рекламують на сайті міської ради, який утримують за кошти платників податків. Тобто за наші з вами гроші. Відкриває його особисто мер Ужгорода. У нашому місті понад дві сотні закладів харчування і жоден не удостоївся реклами особисто від мера і реклами на сайті міста. Соупаденіє?)))

    Віталій Глагола

    Своїм обуренням з цього приводу у соцмережі Фейсбук поділилася ужгородка Маріанна Собран.

    Ужгородська мерія заробляє рекламою?

    Сьогодні пані Маріанна подала відповідну заяву до прокуратури, про що також повідомила користувачів соцмережі

    Ужгородська мерія заробляє рекламою?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пусть кушают на здоровье! окраина и европа гордится ими!