ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді говорили про проблеми цивільного захисту (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    71 переглядів
    Віктор Буришин - начальник Управління цивільного захисту ОДА (зліва)

    Сьогодні проходив семінар щодо функціонування єдиної державної системи цивільного захисту в умовах реформування місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.



    24 грудня в режимі відеоконцеренції, під керівництвом першого заступника Голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Олега Мельчуцького відбувся науково-практичний семінар щодо функціонування єдиної державної системи цивільного захисту в умовах реформування місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Від Закарпатської області участь у заході взяли перший заступник начальника Управління ДСНС Володимир Ціцей, начальник Управління цивільного захисту Закарпатської ОДА Віктор Буришин та директор Офісу реформ у Закарпатській області Іван Дем’янчук.


    На порядку денному обговорювалися питання стану реалізації завдань з реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, а також забезпечення цивільного захисту населення на регіональному рівні з урахуванням утворення спроможних територіальних громад та їх взаємодія із підрозділами оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.


    bur3.jpg


    bur2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору