ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Араби, в квартирі яких знайшли неповнолітніх дівчаток 12 і 13 років, клянуться, що не ґвалтували їх

    28 березня 2024 четвер
    95 переглядів
    Чи був у арабів з дівчатками інтим — з'ясує експертиза

    Дівчаток дванадцяти і тринадцяти років з Івано-Франківщини, яких знайшли у Тернополі, відправили до медиків. Правоохоронці застали дітей в помешканні арабів. Чи був у арабів з дівчатками інтим — з'ясує експертиза.


    Як розповів начальник сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Крета, обидвоє дівчаток з неблагополучних сімей. Напередодні їх оголосили в розшук на Івано-Франківщині. Через якийсь час вдалось вийти на слід, повідомлення про можливе місце перебування надійшло з соціальних мереж.


    Перевірити інформацію виїхали правоохоронці і в квартирі іноземців виявили зниклих дітей. Іноземні студенти запевняють, що сексу з дівчатками не було, дітям просто дали дах над головою.


    У той же час, каже Сергій Крета, кримінальне провадження за статею 155 Кримінального кодексу почали в Івано-Франківську (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості). Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини.

    Читайте також Неповнолітніх дівчат, яких більше тижня гвалтували 13 арабів, було знайдено у квартирі, яку знімали ці "виродки" - поліція (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору