ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міжгірщина і Сколівщина підписали Меморандум про співпрацю у туристичній сфері

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Управління туризму Закарпатської ОДА повідомляє...

    У с.Волосянка Львівської області 21 грудня відбулося засідання за круглим столом на тему: ,,Активізація розбудови туристичної інфраструктури в рамках реалізації проекту ,,Організація автомобільного зв᾿язку Тисовець — Славсько — Боржава" за участі делегацій від Львівської та Закарпатської областей.

    Закарпаття представляли начальник управління туризму та курортів облдержадміністрації Денис Ман, голова Міжгірської райдержадміністрації Василь Худинець та голова Міжгірської районної ради Василь Щур.

    Головною темою засідання було співробітництво з реалізації проекту розвитку туристично-рекреаційних можливостей високогірних територій Львіської та Закарпатської областей шляхом організації автомобільного зв΄язку ,,Тисовець — Славсько — Боржава".
    Тема — дуже актуальна і перспективна, оскільки реалізація проекту допоможе об'єднати і збільшити туристичні потоки Львівської і Закарпатської області, а в першу чергу — в рази скоротити автошлях, який долають туристи, їдучи з Львівської області у Закарпатську і навпаки. Приміром, зараз від Волосянки до Боржави автошлях "у кругову" становить 110 км., а з появою "прямого" сполучення між Сколівським районом Львівщини і Міжгірським районом Закарпаття цей автошлях скоротиться до 30 км, тобто у 3,7 (!) разів. Коли прямий автошлях між областями буде налагоджено, Боржава у с. Пилипець може стати найбільшим гірськолижним курортом Карпат.

    По завершенню засідання відбулось підписання Меморандуму про співробітництво між Сколівським районом Львівської області та Міжгірським районом Закарпатської області. Меморандум підписали голова Сколівської райдержадміністрації Ігор Свистун, голова Сколівської районної ради Микола Романишин, голова Міжгірської райдержадміністрація Василь Худинець, голова Міжгірської районної ради Василь Щур. Підписання Меморандуму відбулось за участі заступника департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації Наталії Табаки та начальника управління туризму та курортів Закарпатської облдержадміністрації Дениса Мана.

    Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору