ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як зустріне Новий рік Президент України Петро Порошенко?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    26 переглядів
    Порошенко відзначатиме Новий Рік зі своєю родиною

    Президент України Петро Порошенко відзначатиме Новий Рік зі своєю родиною, проте, ще не відомо чи у себе вдома, бо в Президента напружений графік. Про це повідомили в прес-службі дружини Президента України Марини Порошенко.


    "100% вони будуть відзначати з родиною. Відмічатимуть в Україні. Думаємо, що вдома, поки що складно сказати, як там по графіку Президента. Але точно з родиною, бо у людини є родина, тому, ясно, що у колі сім'ї", - зазначили в прес-службі М.Порошенко.


    Також зазначили, що наразі Президент не знімав традиційне новорічне привітання для українців.


    "Новорічне привітання ще не записане, але це буде зроблено незабаром. Ще є цілий тиждень до Нового Року", - додали в прес-службі.


    Нагадаємо, про прихід Нового 2015-го українців із телеекранів сповістили дзвони Михайлівського Золотоверхого собору, що в Києві. Вони лунали 12 разів. Такою залишиться традиція і в наступні роки.


    Про це на своїй сторінці у Facebook написав президент України Петро Порошенко.


    "Щиро вдячний Михайлівському Золотоверхому монастирю, що там відкрили двері і захистили студентів (торік під час побиття активістів Євромайдану). З великим задоволенням започатковую нову традицію – відтепер Новий рік на всю Україну завжди сповіщатимуть дзвони Михайлівського Золотоверхого, монахи якого заслужили на таку честь", - підкреслив Порошенко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору