ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті взяли під варту організатора нелегальної міграції з ЄС

    25 квітня 2024 четвер
    89 переглядів
    Іноземець був затриманий під час спроби переправити в ЄС 4-х громадян Туреччини

    Рішення про це прийняв Берегівський районний суд.

    Берегівський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на термін 60 діб 34-річному громадянину Австрії, якого затримали на Берегівщині під час спроби переправити через українсько-угорський кордон чотирьох нелегалів з Туреччини, повідомила прес-служба Нацполиции в Закарпатській області.
    Нелегали були затримані прикордонниками ввечері 23 грудня біля села Дийда Берегівського району. Чоловік назвалися громадянами Туреччини, при собі вони не мали жодних документів. Правоохоронці з'ясували, що четверо нелегалів громадяни Туреччини, а п'ятий – це 34-річний етнічний курд, який має громадянство Австрії. Він був організатором переміщення нелегальних мігрантів через українсько-угорський кордон, йдеться в повідомленні.
    З боку Угорщини нелегалів очікував спільник з мікроавтобусом "Мерседес".
    Стосовно організатора розпочато кримінальне провадження за статтею 332 ч 2 Кримінального кодексу "Незаконне переміщення громадян через державний кордон України". Згідно з нею передбачається строк позбавлення волі від 3 до 7 років. Чотирьом затриманим громадянам Туреччини присуджений штраф 3,4 тис. грн і подальша депортація з України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости