ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий рік тільки раз на рік і він повинен бути незабутнім!

    25 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    Поради - подарунки на Новий рік!

    Новий Рік – особливе свято, якого чекають всі без винятку, і в глибині душі і дорослі, і діти бажають отримати новорічні подарунки! Діти з великим інтересом чекають, коли куранти проб’ють дванадцяту годину і Дід Мороз покладе свої подарунки під ялинку. Як би було просто, якби насправді це було так. Але ми з Вами знаємо, що батьки, які бажають порадувати не тільки своїх чад, а й друзів в останні тижні року, що буквально носяться по магазинах у пошуках подарунків.


    Що подарувати на Новий рік? Варіантів безліч. Звичайно, це може бути парфумерія і косметика, перстень, книги або іграшки і для дорослих і для дітей, оригінальний одяг або просто коробочка цукерок. Давайте докладніше розглянемо варіанти подарунків, адже купити подарунок досить просто, а зробити так, щоб людина, якій Ви його даруєте, була приємно здивована – складно.


    Що дарувати співробітникам на Новий рік.


    Новий рік тим добрий, що подарунки можуть бути недорогими, але приємними і корисними. Набір з 4 ялинкових куль – відмінний варіант для подарунка. У переддень свята дарують також фігурні свічки.


    Нормальна практика дарувати колегам невеликі сувеніри. Співробітників, звичайно багато, а Ви один і навряд чи Ви зможете всіх обдарувати туалетною водою, тим більше, що на колір і смак товариш не всяк. Купуйте колегам, яким хочете зробити приємне невеликі фігурки, що символізують Новий рік, що наступає або фігурки їх зодіакальних знаків. Такий подарунок вже підкреслить Вашу до них увагу, адже щоб знати, що дарувати кожному, потрібно знати їх зодіакальний знак.


    Для більш близьких колег можна додати до фігурок по невеликій коробочці цукерок ручної роботи (3-5 цукерочок). Вони смачні, красиво і оригінально упаковані і цей подарунок не буде виглядати нерозумно, тому що цукерки ручної роботи це не найдешевше задоволення.


    Можна подарувати колегам найголовніший символ Нового року – ялинку. Мініатюрна (20 см) ялинка з підставкою буде довго красуватися на столі вашого колеги.


    Зараз стало модно дарувати квіти в горщиках. Тим більше на Новий рік, коли жива квітка буде нагадувати про тепле літо.


    Якщо у вас і ваших колег все в порядку з почуттям гумору, Новий рік – найбільш вдалий привід поржартувати. Можна зробити невелику газету формату А-4, присвячену всьому вашому дружному робочому колективу. Придумайте їй оригінальну назву, напишіть гумористичні вірші, вигадайте листи читачів з вихвалянням та подяками, пару приємних пліток тощо. Такі подарунки, як правило, приймаються з особливою вдячністю і зберігаються все життя.


    Що стосується начальники, то в Новий рік він не повинен залишитися без подарунка. Легше всього (і морально і фінансово) зробити начальнику колективний подарунок від працівників фірми або відділу. Не забудьте докласти до подарунка листівку з привітаннями і всіма підписами.


    Подаруйте дорогу чорнильну ручку у футлярі, якщо начальник чоловік, або настільний кришталевий сувенір, якщо начальник жіночої статі. Мініатюрні дрібниці, що переливаються всіма кольорами веселки будуть радувати її щодня.


    Як картині потрібна гарна рама, так і подарунок вимагає привабливої упаковки. Святкова упаковка надає подарунку особливу чарівність і настрій. Якщо ви вирішите самостійно упакувати свій подарунок, робіть це оригінально.


    Що дарувати приятелям на Новий рік


    Тут пройде той же самий варіант для колег. Приятелі це не друзі, це знайомі Вам люди, з якими Ви іноді перекидається словами, але не перебуваєте в тісних дружніх відносинах.


    Що дарувати друзям на Новий рік


    Ось тут потрібно підходити до питання індивідуально. Порадьтеся з рідними друзів, в цьому немає нічого страшного. Найголовніше – не піднести формальний подарунок, а дійсно порадувати друга, побачивши його щасливі очі. У хід може піти будь-який подарунок, який потрібен, цікавий Вашому другу. Це може бути і парфум, але постарайтеся заздалегідь акуратно розвідати його переваги, це може бути і комп’ютерна програма, та й сам комп’ютер, це може бути все, що завгодно. Найголовніше для Вас – отримати інформацію заздалегідь і акуратно, щоб Ваш друг не здогадався про приготований сюрприз. Як варіант, Ви можете запитати що б хотів Ваш друг. Якщо отримаєте конкретну відповідь – питання вирішилося, але якщо ні, готуйтеся розвідувати інформацію будь-якими способами.


    Що дарувати родичам на Новий рік


    Подарувати парфум і коробку цукерок, побутові товари, гроші це поганий смак. У випадку з подарунками коханим діє той же принцип, щодо і для друзів. Але, не забувайте, що це найближча Вам людина або люди, якщо мова йде про рідних. Якщо вже все-таки зважилися подарувати туалетну воду, подаруйте що-небудь ще, більш цінне або оригінальне. Якщо такої можливості немає – зробіть сюрприз для коханого человка: попросіть друзів допомогти Вам прикрасити квартиру, розвісивши гірлянди та ялинкові іграшки у будь-яких доступних місцях, навіть на стелі, створіть казку.


    Що подарувати чоловікам на Новий рік


    1. Гаманець, портмоне, органайзер, ручка – милі (іноді дуже дорогі) дрібнички. Жінка не завжди впевнена, на яку суму слід купувати подарунок чоловікові, з яким вона нещодавно познайомилася. У цьому випадку дані аксесуари будуть ідеальним подарунком для вашого коханого. Дорогі затискачі для купюр річ просто необхідна для товстосумів. Обрадуйте друга-курця дорогою запальничкою: сам він її навряд коли-небудь спроможеться купити, але буде приємно здивований вашому подарунку.


    2. Махровий халат чудовий подарунок для вашого коханого (він навіть не підозрює, наскільки ця річ йому необхідна). Опинитися в обіймах махрового халату, зігрітися і зробити невеликий променад по квартирі, а потім одним рухом руки позбутися від нього, щоб завалитися в тепле ліжко що може бути краще?


    3. Парфуми (одеколон, туалетна вода) такі подарунки дарують тільки дуже близьким людям. Не завжди чоловікам подобаються ті запахи, від яких в захваті жінки. Нав’язувати свою думку у святковий день небажано. Краще поцікавтеся у нього, яким запахів і ароматів він віддає перевагу, або схитрувати і проведіть маленьку ревізію по поличках у ванній дізнаєтесь багато корисного!


    4. Побутову техніку (кавоварку, мікрохвильовку, тостер) для ледачих чоловіків, які уникають громадських фаст-фудів, живуть, без батьків і домробітниць. Можна подарувати електричну бритву, яка завжди знадобиться.


    5. Одяг прекрасний подарунок для тих представників сильної половини людства, які знають все про все, при цьому забувають про те, як вони виглядають. Їх це просто не хвилює, тому похвилюйтеся ви за них і приведіть їх в людський вигляд, подарувавши теплий светр, шарф або нижню білизну. У виборі одягу слід довіряти жінкам, вони ж хочуть, щоб їхні чоловіки виглядали елегантно і модно.


    6. Квитки на концерт (до театру, на футбол, в цирк) або річну підписку на журнал FHM, Mens Health, Юний Натураліст повірте, такому подарунку буде радий будь-який меломан, театрал, вболівальник і латентний казанова. Потрапити на концерт його улюбленої групи або команди було його мрією останні кілька днів, на підписку ж часу просто катастрофічно не вистачало.


    7. Дорогі сигари чи алкоголь – в таких подарунках безліч переваг: ви завжди можете взяти участь у спільному розпиванні і розкурюванні подарованих речей. Постарайтеся не переборщити ні з тим і не з іншим. Якщо вам вдасться знайти недокурену Черчіллем або Фіделем Кастро сигару і недопиту Квентіном Тарантіно пляшку crystal, ви перевершите саму себе. Якщо на пошуки ексклюзивних речей часу просто немає, купіть хорошу пляшку червоного вина.

    8. Собака. Багато чоловіків не рівнодушні до цуценят. Пропозиція звичайно ризикована – але якщо Ви готові до того, що чоловік буде гратися з улюбленим песиком – але вигулювати його швидше за все доведеться Вам – то вперед.

    Новий рік тільки раз на рік і він повинен бути незабутнім, тому що в Новий рік усі стають дітьми і чекають казку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Новий рік тільки раз на рік і він повинен бути незабутнім!