ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Після втрати Криму, будемо переносити міжнародні і всеукраїнські фестивалі, спартакіади та інші заходи на Закарпаття - Геннадій Москаль

    24 квітня 2024 середа
    65 переглядів
    "Головний ворог Закарпаття – це фінансове та економічне положення в Україні"

    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль визначив для себе головні напрямки діяльності в наступному році. Про це він розповів у інтерв’ю місцевим ЗМІ.


    – Є кілька ключових напрямів, які я визначив для себе. І перший із них – це ремонт доріг. Зроблю все, щоб 2016-й став на Закарпатті "Роком доріг”. Добиватимуся збільшення фінансування з "Укравтодору” та Фонду регіонального розвитку, виділимо гроші з місцевих бюджетів.


    Після втрати Криму будемо переносити міжнародні і всеукраїнські фестивалі, спартакіади та інші заходи на Закарпаття. Усі природні дані для цього в нас є, але треба зробити нормальні дороги. А вони дадуть поштовх для бурхливого розвитку туризму, промисловості, інвестиційної діяльності. Вибори, слава Богу, закінчилися, тепер нарешті можна спокійно працювати на економіку. Сьогодні для Закарпаття головний ворог – не політичні потрясіння, а фінансове та економічне положення в Україні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    На що Москальнатякає? Тепер черга Закарпаття від'єднатись від України?

    Похожие новости