ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Розшукуються троє п’яних нелюдів, які зарізали жінку-таксиста (ВІДЕО)

    18 квітня 2024 четвер
    48 переглядів
    Вбивцям загрожує від 15 років тюрми до довічного увязнення

    Того вечора жінка, яка працювала водієм таксі однієї із тернопільських фірм, взяла трьох пасажирів. Їх вона везла у Підволочиськ. Що сталось в дорозі, кажуть правоохоронці, невідомо, проте пасажири напали на неї з ножем.


    – Жінці вдалось втекти від злочинців, на її одязі був бруд, тобто було видно, що відбувалася боротьба. Вдалось втекти від злочинців, вона проїхала на машині деяку відстань по Підволочиську. Люди побачили її в закривавленому вигляді в автомобілі, доставили її до лікарні, – розповідає радник Голови Національної поліції України–т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.


    Пасажири нанесли таксистці проникаюче ножове поранення в ділянці шиї. Лікарі боролись за її життя, терміново прооперували. На ранок вона прийшла до тями, полісмени намагались взяти у неї свідчення. Надвечір жінка померла.
    – Вона при поїздці говорила про те, що везе трьох п’яних, не дуже адекватних, повідомляла своїм друзям. Вона не змогла нам повідомити деталей. Тілесні ушкодження, які були спричинені, не давали можливості їй говорити, – каже Олександр Богомол.


    Жінці було 36 років. Вона незаміжня, дітей не мала. Жила в громадянському шлюбі, працювала таксистом. Поїхала на роботу у пізню пору з власної ініціативи, кажуть правоохоронці. Бо фірма, на якій вона працювала, не регулює графік роботи працівників.


    – Вони надають автомобіль таксі і вони не впливають на процес чергування тих чи інших. Вони надають послуги диспетчера, надають в оренду автомобіль, – говорить заступник начальника-начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Казимир Попіль.


    Злочинці також вкрали відеореєстратор. Правоохоронці шукають злочинців, просять відгукнутись можливих свідків та звертаються до всіх, хто може допомогти слідству. Корисною буде будь-яка інформація про вбивство, обставини, які могли б допомогти розслідуванню чи встановленню осіб злочинців. Замовляли злочинці таксі не через диспетчера, це ускладнює роботу полісменам. Напад з метою згвалтування правоохоронці наразі відкидають. За фактом розпочали кримінальне провадження. Вбивцям загрожує від 15 років тюрми до довічного увязнення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору