ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті затримали жорстокого холоднокровного вбивцю, який відстрілював з рушниці людей (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    36 переглядів
    Кривавий "Мисливець" затриманий

    Нині збираються докази для оголошення йому підозри у вчиненні злочину.

    Завдяки здійсненню Виноградівським відділом Берегівської місцевої прокуратури належного процесуального керівництва у кримінальному провадженні за фактом вбивства 14 грудня мешканця одного із селищ Виноградівського району, Виноградівським відділом поліції Берегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області розшукано особу, яка переховувалась від органів досудового розслідування та обґрунтовано підозрювалась у вчиненні вказаного злочину.


    Вчора ухвалою слідчого судді Виноградівського районного суду від року, ймовірному вбивці, який переховувався від органів досудового розслідування, обрано запобіжний захід тримання під вартою.
    На даний час тривають всі необхідні слідчі дії та стан досудового розслідування кримінального провадження за фактом вбивства, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, перебуває на особистому контролі керівництва Берегівської місцевої прокуратури.
    Нагадуємо, що 14 грудня 30-річна жінка знайшла в будинку вбитим свого співмешканця 42-річного закарпатця. Невдовзі ймовірного вбивцю було розшукано і наразі збираються докази для оголошення йому підозри у вчиненні злочину та подальшого направлення матеріалів до суду.
    Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору