ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кохання, гроші, удача - щось загадкове, приємне, таємниче прийде у Новому 2016 році... то чого чекати кожному з нас від Вогняної мавпи?

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    Гороскоп на 2016 рік

    Що день прийдешній нам несе? Яких подій потрібно чекати наступного року? Буде черговий рік краще або гірше попереднього? Ці думки крутяться в голові у всіх. Особливо актуальними вони стають напередодні Нового року.
    В цей святковий вечір прийнято загадувати бажання під бій курантів.

    Не можна стверджувати, що всі вони на 100 % збудуться, але загальний прогноз на наступний рік можна дати вже зараз. Краще всього це зробити за знаками Зодіаку.
    Загальний прогноз


    Що готує Мавпа


    Кожен знак Зодіаку має індивідуальні риси, у тому всіх прогноз буде різний. У загальних же рисах можна сказати, що рік Вогняної Мавпи не буде нудним і одноманітним. Це тварина веде себе непередбачувано, здатне на будь-які несподівані і зухвалі витівки, дуже легковажно і непослідовно. Разом з тим не можна не відзначити, що Мавпа розумна, легко обучаема, з неймовірною швидкістю пристосовується до змін навколишніх умов, кмітливість і рухлива.
    Таким чином, передбачення на Новий рік 2016 припускають, що рік у цілому буде дуже динамічним і насиченим несподіваними подіями, радісними чи ні – залежить від ситуації. Судячи з характеру Мавпи, нудьгувати нам точно не доведеться, а веселощів у цьому році має бути дуже багато. Будемо сподіватися, що це чудове тварина проявить себе з кращого боку і рік спростує думку про мавпі як про істоту, що здатна лише кривлятися і дражнити тигра.


    Овен


    oven.jpeg


    Для представників цього знаку 2016 рік приготував багато несподіванок, радісних і сумних. Головною подією року стане раптово виникло дуже привабливу пропозицію, над яким Овен буде болісно роздумувати. Головне – навіть відмовившись, не треба мучити себе думками про правильність цього вчинку. Що зроблено, те зроблено. Треба йти далі, тим більше, що Мавпа підготувала для Овна безліч перешкод і досягнень одночасно.

    Телець


    telec.jpeg


    Тельці багато в чому несподівано для себе проявлять неймовірну активність і застосують свою інтуїцію для передбачення майбутніх подій. Їх енергійні дії можуть призвести до різких змін в особистому житті, створення сім'ї або народження дітей. Також Тельцям може посміхнутися і фінансовий успіх, за умови, що вони не забудуть дякувати тих, кому вони зобов'язані своїм благополуччям. В цілому рік вдалий, хоча і досить напружений, але успішний, що створює відмінний заділ на майбутнє.


    Близнюки


    pr.jpeg


    Рік 2016 для народжених під знаком Близнюків стане роком змін у світогляді та переоцінки себе і оточуючих. В цьому році вони зрозуміють, хто їх справжні друзі, а хто здатний лише так себе називати, нічого насправді для Близнюків не роблячи. Відмовившись від спілкування з корисливими, себелюбними людьми зі свого оточення, Близнюки можуть зустріти свою половинку, яка довгі роки перебувала поруч непоміченою. Обопільне щастя легко виллється у весілля, яка обіцяє стати найбільш значущою подією для Близнюків в цьому році.


    Рак


    rak.jpeg


    У році Вогненної Мавпи домосідів і консерваторів Раків чекають несподівані радісні і дуже вдалі поїздки. Це можуть бути і візити на власну дачу, й туристичні екскурсії, але всі вони доставлять Раку безліч задоволення і ніяких неприємностей. Недовірливий та обережний Рак в який раз виявить чутливість і інтуїцію, відмовляючись від сумнівних угод та уникаючи спілкування з людьми, глибоко йому антипатичних. Результатом такої поведінки може стати несподіваний виграш у лотерею або отримання призу.


    Лев


    lev.jpeg


    Левам везе в 2016 році більше за інших знаків Зодіаку. Цар звірів лякає Мавпу і вона намагається не зачіпати Його Величність, тому 2016 рік не обернеться для Лева неприємностями і потрясіннями. Навпаки, він пройде виключно благополучно, особливо у фінансовій сфері. В особистому житті Лева можуть чекати негаразди – бурхлива любовна активність царя звірів може викликати невдоволення законної половини, що цілком здатне спровокувати розставання.


    Діва


    diva.jpeg


    Розумниця і красуня Діва в 2016 році буде завантажена як ніколи. Вогняна Мавпа задасть їй безліч завдань, виконати які для Діви буде справою честі. Незважаючи на найвищу навантаження, представники цього знака будуть справлятися з ситуацією, але напруга буде періодично вириватися на волю у вигляді спалахів дратівливості і агресивної поведінки. Оточуючим і близьким Діву потрібно зрозуміти і підтримати, тоді в будинку буде спокій і порядок, а зі своїми проблемами Діва успішно впорається самостійно.


    Ваги


    vagi.jpeg


    Для Ваг Мавпа припасла суцільні обновки: нове кохання, роботу, можливо, житло і навіть іншу країну. Чи буде ця зміна місця проживання тривалої, покаже 2016 рік.


    Скорпіон


    skorp.jpeg


    Для представників цього знаку майбутній рік стане поштовхом до значних змін. Початком цих подій може стати як подія дуже радісне, так і сумне.


    Стрілець


    stril.jpeg


    Інтуїтів і діяльним людям, що народилися під знаком Стрільця, цей рік дасть можливість відчути себе главою сім'ї. Від нього будуть повністю залежати батьки і діти. На якийсь час про кар'єру доведеться забути.


    Козеріг


    ov.jpeg


    Впертість і непохитність Козерога допоможуть впоратися з легковажністю Мавпи, яка весь рік буде «підставляти» його. Рік буде вдалим, якщо Козеріг не зірветься і не спробує переламати хід подій силою.


    Водолій


    vodol.jpeg


    Для непередбачуваних і динамічних Водоліїв рік Мавпи буде успішним, так як відповідає їм по духу. На одній хвилі з господинею року вони впораються з усіма труднощами.


    Риби


    riba.jpeg


    Для спокійних і врівноважених Риб рік буде надзвичайно емоційним. Головною умовою успіху стане гармонія у сімейних і особистих стосунках.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору