ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скоро очікуємо зниження ціни за газ для населення... Росія затвердила знижку на газ для України

    25 квітня 2024 четвер
    96 переглядів
    Пропонована ціна — близько 178 дол. за 1 тис. куб. м.

    Глава уряду Росії Дмитро Медведєв підписав постанову про розмір мита при постачаннях газу в Україну в першому кварталі 2016 року

    Відповідний документ опубліковано на офіційному сайті правової інформації Російської Федерації.


    Згідно з документом, при раніше заявленій ціні на перший квартал в 230 дол. за 1 тис. куб. м, передбачається, що розмір знижки складе 51,2 дол. за 1 тис. куб м. Відповідно, пропонована ціна — близько 178 дол. за 1 тис. куб. м.


    Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Нафтогаз України» збирається звернутися до Росії за знижкою на газ на I квартал 2016 року.


    В російському «Газпромі» заявили, що ціна в 230 дол. не враховує можливу знижку для України, а рішення про знижку ухвалюватиме уряд РФ.


    У свою чергу міністр енергетики РФ Олександр Новак заявив, що жодних знижок на російський газ для України не планується.


    Ял раніше повідомлялося, Україна готова купувати природний газ у Росії з 1 січня лише у тому випадку, якщо ціна складатиме менше 200 доларів за тисячу кубічних метрів блакитного палива.


    Як ми вже повідомляли, Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк допускає зниження ціни на товарний природний газ, який реалізується для потреб населення, у разі зниження імпортної ціни. Про це він сказав на прес-конференції за результатами 2015 року.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Ціна на газ для населення знизиться...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору