ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молоді патріоти Закарпаття вшанували ветерана повстанського руху (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    76 переглядів
    Ветеран із Росішки дуже переживає за долю своєї Батьківщини та її синів.

    У високогірному гуцульському селі Росішка на Закарпатті живе людина-легенда - 87-річний Іван Мирон, який за спротив московським окупантам провів у совєтських концтаборах 25 років день у день!

    Як не парадоксально, зняття судимості борець за волю України, учасник знаменитого Норильського повстання не дочекався і понині, як і не дочекався належної уваги та пошанування з боку численних чиновників незалежної України, котрій присвятив усе своє свідоме життя. (Про життєві серпантини долі Івана Мирона «День» розповідав у статті «Досі не реабілітований», №155, 2014 р.).
    Зате про свого старшого побратима у ці новорічно-різдвяні дні подбали нинішні молоді патріоти України - активісти ГО «Карпатська Січ» та ЦК «Азов-Закарпаття». З нагоди свят вони відвідали ветерана визвольного руху та принесли до його оселі гостинці.
    «Сивочолий ветеран дуже переживає за долю своєї Батьківщини та її синів: щодня молиться і благословляє кожного з нас. Для нас, послідовників, він є джерелом натхнення, сил та незламності. Справжня людина-легенда!», - кажуть молоді патріоти, вітаючи свого побратима-ветерана зі світлими святами.
    Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ, Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору