ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жахливий бізнес на жіночому тілі... Бойовики на Донбасі викрадають і продають за кордон у сексуальне рабство молодих дівчат

    29 березня 2024 п'ятниця
    58 переглядів
    На Донбасі із дівчат роблять секс-рабинь

    Проросійські бандформування заробляють на торгівлі людьми, зокрема, молодих дівчат. Про це повідомляє прес-центр АТО.



    За інформацією місцевих жителів, терористи, які дислокуються біля н/п Озеряновка Донецької області, викрадають молодих жінок 25-26 років для подальшого продажу їх за кордон.


    Загарбники утримують полонених у відкритих наметах. Нещодавно був налагоджений канал поставок за кордон. Коли батько однієї з дівчат приїхав в таке «наметове містечко», щоб забрати її, терористи прострелили йому ноги. Після цього так зване МДБ "ДНР" провело псевдорозслідування.


    Крім цього, з'ясувалося, що в районі з'являються нові бандформування, імовірно посібники терориста, чинного під позивним «Вагнер». Передбачається, що він має відношення до ліквідації двох відомих терористів Мозкового і Дрьомова. За даними розвідки, в одному з підрозділів російські куратори замінили командира, що викликало обурення серед його підлеглих.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Неповнолітніх дівчат, яких більше тижня гвалтували 13 арабів, було знайдено у квартирі, яку знімали ці "виродки" - поліція (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости