ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Справу про 13 педофілів арабів, які тиждень гвалтували малолітніх шкорярок, а далі "подарували" своїм соплемінникам, спускають на гальмах? (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    89 переглядів
    Дівчатам всього по 12 і 13 років

    Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську близько десятка арабів більше тижня розбещували двох неповнолітніх дівчат. Згодом вони передали дітей своїм колегам до Тернополя, де ті продовжили наругу.

    Як повідомляють в ГО "Ідея нації", фотографії двох тернопільських арабів, які мали статеві стосунки з дівчатками 12 і 13 років з Івано-Франківська, оприлюднили. Відомо, що іноземці навчаються у тернопільському медуніверситеті на стоматологів. Про це пише керівник обласного осередку громадської організації «Ідея нації» Олексій Станько. "З поведінки так званої нової поліції в Івано-Франківську та Тернополі видається, що винні іноземці вкотре уникнуть покарання, - зауважує Станько


    - Так виглядає, що якщо дана справа не набуде більшого розголосу, то працівники правоохоронних органів будуть і надалі покривати злочини представників азійського та африканського континенту для того, щоб не страждав імідж цих іммігрантів у нас в Україні. Для чинної української влади байдуже, що постраждалими виявились неповнолітні молоді дівчата. Тому в цьому випадку одними співчуттями не обійтися, а потрібно згідно чинного законодавства покарати винних та притягнути у разі необхідності до відповідальності працівників поліції у Івано-Франківську, які не поспішають розкривати цей злочин. Складається враження, що поліцейські покривають винуватців. Також до даної справи причетні двоє студентів Тернопільського Медичного Університету, котрі у Тернополі навчаються на стоматологів. Про це також замовчують у поліції та навчальному закладі. Тому ми оприлюднимо фото причетних у цій справі громадян Іраку (студентів Тернопільського медичного університету)".


    Громадські активісти Івано-Франківська оприлюднили інформацію, що місцеві араби розбещували двох школярок, оскільки вважали, що справу спустять на гальма і винні уникнуть покарання.


    Фото арабів, які розбещували франківських шкорярок, все ж таки оприлюднили


    arabi.jpg


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ На вухах уся країна! Переполох через арабів педофілів, які тиждень гвалтували малолітніх дівчат 12 і 13 років (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "вижу" - воришка ников прокоментируй что ты думаеш. На чьей ты стороне, на стороне арабов или девочек? Где твой свидомый "патриотизм".

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ну и где украинские "гационалисты-патриоты"? Всякие там сектора, ОУНы и прочие лже-патриоты. На майдане скакать, убивать инакомыслящих в Одессе и разваливать страну они умеют...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    а заступится за малолетних украинок некому. Может им в самом деле на украинцев как и на Украину в целом насрать. Может они и не украинцы а жиды и хозяева ихние в Израиле.