ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Софія Ротару - ще вчора, кумир для мільйонів українців, а вже сьогодні... зрадниця України (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    155 переглядів
    Улюблена з дитинства артистка співає для окупантів

    Українські користувачі соцмереж обурені тим, що їхня улюблена з дитинства артистка співає для окупантів.



    У соціальних мережах різко засудили виступ відомої української співачки, володарки звання Герой України Софії Ротару у новорічній телепрограмі російського каналу.


    Про це пише волонтер Річард Горда на своїй сторінці в соцмережі Facebook.”На ваш суд. 2015-2016 гг. Новогодний концерт на ТК “Россия”. Это не монтаж, это реальность. София Ротару на “России” веселится тогда, когда гибнут патриоты, защищая Украину. Наше поколение выросло на ее песнях, но как для меня ее уже нет…”, – написав волонтер, опублікувавши відео зі зйомок новорічної програми за участю Ротару.



    “Еще нужно добавить Алину Гросу, Гарика Кричевского к ней”, “Продажная душа”, “Без чести и совести. Шоубиз отобрал все святое. Оставил только лайно”, “Кролики, лорак, ротару и т. п. скоморохи, поющие врагам… Почему их не лишают звания “Заслуженных…” и “Народных…” Украины?!”, “Ее Кобзон заразил”, — коментують користувачі Facebook.


    Софія Ротару в 2002 році отримала звання Героя України за видатні заслуги перед українською державою у розвитку мистецтва, самовіддану працю на ниві збереження національних культурних традицій та примноження пісенної спадщини народів України.


    rotaru.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору