ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

УжНУ поділився книжками з вишами, евакуйованими з зони АТО

    29 березня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Бібліотека УжНУ «поділилася» підручниками з вузами-біженцями з Донбасу

    Наукова бібліотека УжНУ впродовж 2015 року відгукнулася на прохання п’яти вишів країни, які змушені були евакуюватися із зони АТО: університети не змогли перевезти матеріально-технічну базу й бібліотеку, тому керівництво вишів розіслали листи із проханнями про допомогу.

    Бібліотека УжНУ зрозуміла проблеми колег і «поділилися» підручниками та іншими навчально-довідковими матеріалами із Луганським національним університетом імені Тараса Шевченка (переїхав у місто Старобільськ Луганської області), Донецьким національним університетом економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (з 2014 року у Кривому Розі), Донецьким юридичним інститутом МВС України (перебуває у Кривому Розі), Донецьким державним університетом управління (переїхав у Маріуполь) та Горлівським інститутом іноземних мов «Донбаський державний педагогічний університет» (евакуйований до Вінниці).
    За словами директора Наукової бібліотеки УжНУ Марії Медведь, ужнівці відіслали навчально-методичну та довідкову літературу з іноземної філології, українського мовознавства, літературознавства, історичних та суспільних дисциплін, методики викладання філологічних дисциплін тощо. Відсилали тільки ті книги, яких є велика кількість, проте ця допомога не зашкодить навчальному процесу в УжНУ. Евакуйовані виші раді цим виданням і надсилають листи-подяки.
    Медіацентр УжНУ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору