ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Справжній бойовик відбувається в Житомирі - вночі тітушки напали на кондитерську фабрику "Житомирські ласощі" та почали розстріл працівників. ОНОВЛЕНО (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    63 переглядів
    З Києва глава поліції прислала 5 автобусів силовиків

    Генеральний директор фабрики "Житомирські ласощі" Тетяна Горобець заявляє про те, що двоє співробітників підприємства вночі отримали вогнепальні поранення.


    "Було 2 вогнепальних поранення наших співробітників (шия, грудна клітина), обидва в лікарні прооперовані. Вилучили 1 гранату. Заарештували особистого помічника Тищенка (партнер нардепа "Народного фронту" Сергія Пашинського) Гринчука Сергія", - заявила Горобець.


    "З Києва глава поліції прислала 5 автобусів. Вони заарештували тітушек, які напали сьогодні о першій ночі", - додала вона.


    Як відомо, конфлікт між Юрієм Лещинським та Ігорем Бойком за права власності на фабрику триває з 2010 року.


    Протистояння за право контролю над кондитерською фабрикою в Житомирі між нинішніми і колишніми власниками загострилося ввечері 30 грудня.


    Народний депутат України з фракції “Блок Петра Порошенка” Борислав Розенблат направив звернення до Генерального прокурора України Віктора Шокіна та Голови Служби безпеки України Василя Грицака з проханням втрутитися у вирішення конфлікту між підприємствами ТДВ “ЖЛ” та ЗАТ “Житомирські ласощі”. Про це повідомили у прес-службі “Блоку Петра Порошенка”.


    “Мене, народного депутата України від міста Житомира, хвилюють події, які відбуваються довкола Житомирської кондитерської фабрики. Внаслідок корпоративного конфлікту між інвесторами підприємства склалася ситуація, яка може призвести до кровопролиття. На території фабрики та на вулицях міста з’явилися озброєні арматурою та кийками люди, які несуть загрозу життю та здоров’ю житомирян”, — наголосив Б.Розенблат.


    У зв’язку з вищевикладеним, керуючись статтею 16 Закону України “Про статус народного депутата України” народний депутат просить керівництво ГПУ та СБУ негайно втрутитися у ситуацію, яка склалася на Житомирській кондитерській фабриці, “щоб не допустити кровопролиття і знищення бюджетоутворюючого підприємства області”.


    Як ми вже повідомляли, у 2010 р. підприємство ЗАТ "Житомирські ласощі", яке існувало з 1944 р., було ліквідоване, а його активи передані створеному ТДВ "ЖЛ", яке належить Ігорю Бойку. 23 грудня Вищий адміністративний суд України підтвердив незаконність реєстраційних дій зі створення ТДВ «ЖЛ» і припинення ЗАТ «Житомирські ласощі» та відновив права власності іноземного інвестора «Дельта Кепітал С.А». 30 грудня до Житомира прибула група невідомих осіб, які намагалися захопити фабрику. Конфлікт триває досі. Поліція та місцева влада закликають обидві сторони вирішувати питання у правовому полі, не доводячи до силових зіткнень.


    Як стало сьогодні відомо, у Житомирі поліція затримала 134 учасника конфлікту, який виник 5 січня близько 1.00 на території кондитерської фабрики. За інформацією прес-служби МВС, правопорушників доставлено до Житомирського відділу поліції. У одного із затриманих вилучено гранату Ф-1, а на території підприємства виявлено пристрої для відстрілу гумових куль, патрони та гільзи від травматичної та мисливської зброї, ножі, кастети, металеві та дерев’яні кийки.


    zhit.jpg


    zhit2.jpg



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ У Житомирі тітушки захопили кондитерську фабрику - відбулися масові сутички з працівниками фабрики, напали на молоду журналістку... за всім спостерігала поліція (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору