ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець обікрав мешканця Коломийщини!

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Безробітний закарпатець вкрав у прикарпатця 800 гривень.

    Працівники місцевого відділу поліції викрили зловмисника, котрий вчинив крадіжку грошей в Коломийському районі, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

    До Коломийського відділу поліції звернувся 62-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що наприкінці грудня минулого року з приміщення його будинку невідома особа викрала 800 гривень, пишуть Версії з посиланням на Галицький Кореспондент.
    На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Згодом особу зловмисника встановили. Ним виявився 22-річний раніше судимий житель м. Ужгород, Закарпатської області. У поліції чоловік пояснив, що ідучи по вулиці, він зайшов до першого будинку. Підійшовши ближче, побачив відчинені вхідні двері. Увійшовши в середину та, добре понишпоривши, знайшов гроші і викрав їх. Кошти потратив на власні потреби, оскільки ніде не працює.
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування. Крім того, поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до подібного роду злочинів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору