ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Людство все ще занадто вразливе перед ударами стихії... Найсильніші снігопади в історії (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    88 переглядів
    Оце так замело!

    Сильний снігопад здатний паралізувати навіть найбільший місто за лічені години - дороги замітає снігом, люди не можуть потрапити на роботу або додому, продукти не можуть доставити в магазини, лінії електропередач виходять з ладу під вагою налиплого снігу.

    Десь комунальні служби працюють краще, десь не справляються, але факт залишається фактом - незважаючи на технологічний прогрес людство все ще занадто вразливе перед ударами стихії. Ми зібрали найсильніші снігопади з коли-небудь зареєстрованих в світі. Велика частина з них вдаряла по американському континенту.


    Штат Нью-Йорк, США 2014 - 150 сантиметрів снігу


    snig.jpg


    Аномально сильний снігопад обрушився на американських штат Нью-Йорк всього місяць тому. За словами адміністрації штату, за два дні випала річна норма опадів. Стихія погубила 6 осіб, заблокувала 200 кілометрів автомагістралей, а в аеропорту міста Баффало довелося скасувати 40 відсотків рейсів.


    Чикаго, США 1967 - 58 сантиметрів снігу


    snig2.jpg


    Цей снігопад запам'ятався як «Снігова буря 67-го». Він вдарив по Середньому Заходу США від Мічигану до Індіани. Рекорд за рівнем випав за добу снігу був зафіксований в Чикаго, штат Ілліноїса. Всього сніжна буря забрала життя 76 осіб, 26 з яких були з Чикаго.
     

    Онтаріо і Квебек, Канада 1971 - 61 сантиметр снігу


    snig3.jpg


    Цю бурю прозвали «Східно-канадська заметіль 71-го». Снігопад супроводжується сильним вітром, який знижував видимість практично до нуля. Разом з дуже холодною температурою це викликало смерть 20 осіб. Що найдивніше, жителів провінції Онтаріо ніхто не просив залишатися вдома. Але все ж снігопад був настільки сильний, що довелося навіть скасувати гру місцевої команди НХЛ «Montreal Canadiens», що для місцевих жителів стало справжньою катастрофою.
     

    Бостон, США 1978 - 69 сантиметрів снігу


    snig4.jpg


    Бостонський сніжний шторм почався в самий невідповідний час - опівдні, коли більшість людей вже були на роботі або на навчанні. Багато виявилися замкнені у своїх машинах. Більше того, він трапився під час великого припливу, внісши свій внесок у найсуворіше повінь на цій території. Кількість снігу було рекордним для Бостона - майже 10 сантиметрів додавалося щогодини. У результаті в штатах Массачусетс і Род-Айленд загинуло більше 100 людей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору