ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Думка щодо заборони ввозити в Україну авто старше 5 років

    29 березня 2024 п'ятниця
    133 переглядів
    В Україну заборонено ввозити авто старше 5 років

    З 1го січня 16го року заборонено ввозити в Україну авто старше 5ти років. Так як ці авто не відповідають екологічному стандарту євро-5.

    А те що в нашій державі 80% черпаків на дорогах і той самий деу ланос чи якесь там чері амулєт, в якому салон смердить китайськими кедами і авто яке не пройшло норми європейської безпеки - дозволяється ескплуатувати і продавати в салонах під виглядом іномарок. ..це можна) Я вже не говорю про ті корита на кшталт старих москвичей, жигулів чи таврій яких на наших дорогах чимало.
    А вот такий мерс в 221 кузові, чи Х5 - Е70 кузов так 'ніззья' Та ще й акциз та розмитнення на авто - одне з найбільших по Європі.
    Розумію, якби наша держава мала конкурентноспроможний автопром, (не беріть до уваги ті "загашніки" де з готових матеріалів та запчастин збирають деу і прочий шлак) це не автопром. Це суто заробіток для окремих індивідуумів. Також я би з розумінням віднісся до цього обмеження, коли б перед цим (ввіз авто до 5ти років) знизили акциз на авто за кордону.
    Вважаю потрібно спочатку знизити акциз, а потім ввести обмеження на авто старші 5ти років (законопроект 3251). Але в нас як завжди "авось" або "проканає". "Піпел поорьот і схаває"
    Я живу в країні абсурду та ідіотизму. Питання до влади: ..ви ідіоти? Забиваєте останні цвяхи в гріб власного народу, який делегаував вас у владу, через кров і смерті на майдані? Ви все робите для того, щоб унеможливити життя нормальним людям в цій державі. Дивлячись на ряд таких законів і відповідного прожиткового мінімума в нашого населення - в мене виникає логічне питання про переїзд з сімєю в ті самі Штати чи Європу. Чому мені постійно щось навязують, заставляють і унеможливлюють моє нормальне життя та елементарне існування моєї сімї в цій державі? Доки в нас елементарна 'необхідність' буде 'розкішшю'? Чому потрібно завжди вилазити "зі шкіри" і бути пристосуванцем в своїй хаті і на своїй землі? 25ий рік іде покращення в державі, а жити стає все гірше. ..парадокс, але факт.

    p.s. Середній вік автомобілів в Україні 15-20 років.

    Це моя суб'єктивна точка зору і прошу жовчью в коментах не плювати. ..в мене все.

    Victor Kumka

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору