ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На авторинках почастішали випадки купівлі шахраями іномарок за фальшиву валюту

    19 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    Житель Тячева щойно пригнав іномарку з-за кордону. Та через сімейні обставини змушений був її терміново продавати.

    Щойно вивіз машину на авторинок в Ужгороді, як знайшовся покупець. Ще б пак! За автомобіль "Ауді", якому лише 5 років, - усього 7 тисяч доларів. Дарма, що транспортний засіб був на чеській реєстрації. Не минуло й кількох годин, як чоловік уже рахував гроші за продане авто і навіть не підозрював, що вскочив у халепу.
    "На авторинку до 40-річного продавця підійшов незнайомець. Чолов’яга оглянув автомобіль, потім сів за кермо і разом з власником проїхався трасою. Машина йому сподобалася. Тож вдарили по руках! А щоб у продавця не було жодних сумнівів, розрахувався на місці готівкою: витягнув гроші та відрахував 7000 доларів. Продавець перелічив купюри номіналом по 100 доларів та віддав ключі від машини незнайомцеві.
    Та новий власник іномарки не з’явився на зустріч, щоб переоформити документи на транспортний засіб. Лише тоді чоловік запідозрив, що з ним розрахувалися фальшивими банкнотами", - каже Галина Сернівка, т.в.о. начальника відділу ГУ НП у Закарпатській області.
    Тоді чоловік приніс гроші до банку для перевірки й отетерів. Усі 7 тисяч баксів виявилися фальшивими!
    До слова, протягом місяця лише в цій області сталося вісім таких злочинів. Подейкують, викрадені автомобілі за кілька годин розбирають та розпродають по деталях.
    Еліна САВИЦЬКА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору