ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Незабаром чекаємо сьомої хвилі мобілізації

    28 березня 2024 четвер
    85 переглядів
    Мобілізуватимуть за контрактом, який укладатимуть на півроку

    Цього разу Генеральний штаб планує залучити до лав Збройних Сил військовослужбовців за контрактом, який укладатимуть на півроку. Після невдалої шостої хвилі мобілізації у Збройних Силах вирішили, що значно краще мати справу із вмотивованими людьми. Відтак, наступний набір до лав ЗСУ планують проводити переважно на контрактній основі.


    «На жаль, ми констатуємо, що патріотизм серед військовозобов’язаного населення значно понизився. Тому намагатимемося якомога більше мотивувати українців до військової справи та піднімати престиж служби», – наголосив заступник військового комісара з роботи з особовим складом та громадськістю Борис Андрєєв.


    Так, у Міноборони пообіцяли вже з 1 січня значно підвищити заробітну плату військовослужбовцям.


    «Грошове забезпечення для різних категорій військовослужбовців буде різне. Проте очікується, що заробітна плата військового зросте від 50 відсотків і вище. А у деяких випадках оплата служби збільшиться майже у два рази», – зазначив керівник Західного регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк.


    Наразі у Міноборони вважають, що врахували усі помилки і прогалини минулих призовів. Тому сподіваються, що сьома хвиля мобілізації пройде успішно й без проблем.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору