ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Правий сектор» вдруге зриває туристичний сезон на Закарпатті... через стрілянину на Драгобраті, із Карпат тікають туристи

    19 квітня 2024 п'ятниця
    50 переглядів
    "Хата Магната" - курорт, де відбулися криваві розбірки

    Чиновники не приховують, що інцидент завдав шкоди іміджу Закарпаття.


    Як повідомляють у Закарпатській обладміністрації, уже вдруге «Правий сектор» влаштовує на Закарпатті брутальні провокації із застосуванням вогнепальної зброї, які тягнуть за собою як політичні, так і економічні різко негативні наслідки. Усе це відбувається на кордоні з чотирма країнами ЄС, які допомагають Україні протистояти російській агресії на Донбасі.


    «Область і так ледве зводить кінці з кінцями. Сотні тисяч закарпатців виїжджають за межі України в пошуках заробітку. Тому, щоб хоч якось підняти Закарпаття, ОДА великі надії покладала на туристичний сезон. Влітку «Правий сектор» зірвав туристичний сезон стріляниною в Мукачеві, внаслідок якої є загиблі, поранені й покалічені. Тепер – «Драгобрат». Туристи із Франції та інших країн, що відпочивали на «Драгобраті», терміново виїхали з курорту. Вони навряд чи захочуть іще раз відпочити на Закарпатті й не радитимуть це своїм знайомим. Скоріше за все, не обминуть увагою стрілянину на «Драгобраті» й «наші друзі» з російського телебачення» - йдеться у заяві ОДА.


    А ще чиновники дивуються, чому досі не затримані учасники літнього інциденту. Адже давно усім відомо, що вони знаходяться на базі ДУК «Правий сектор» у селищі Новогродівка (Красноармійський район Донецької області), звідки пишуть у соцмережах усякі прокламації.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору