ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бійця Правого сектору "Хорвата" з лікарні привезли знов до суду, той втратив свідомість - лікарі покидають зал суду...

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Лікарів заставляють або тут помогти або ніяк

    Один з представників добровольчого підрозділу Карпатська Січ Тарас Деяк повідомив про те, що доки йде розгляд справи по 5-ому підозрюваному у розбірках на Драгобраті в основній залі ужгоросдького міськрайонного суду, то в іншій залі лежить в оточенні лікарів боєць на прізвисько Хорват.

    За словами Тараса Деяка, бійця Правого Сектору повернули з обласної клінічної лікарні до суду, аби обрати запобіжних захід вже сьогодні, але дорогою Хорват непритомнів.


    - Хорвата з лікарні привезли знов до суду, щоб ще сьогодні обрати запобіжний засіб, як хоче прокуратура (тримання під вартою). По дорозі з лікарні Хорват втрачав свідомість. Неорієнтується в просторі та часі, дуже йому зле, побої великі. Викликали знов лікарів проводять чергове обстеження, - повідомив Тарас Деяк, додавши: Хорват залишається в поганому стані в залі суду. Лікарів заставляють або тут помогти або ніяк. Лікарі покидають зал суду.


    Як ми вже повідомляли раніше, Медогляд бійців Правого сектору виявив, що вони семулювали... зараз їх вже повертають до зали суду!!! (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору