ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До уваги об’єднаних територіальних громад: відкрито нові казначейські рахунки!

    28 березня 2024 четвер
    76 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    У зв’язку з об’єднанням у 2015 році територіальних громад сіл, селищ та міст, що зумовлено Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», відкрито нові рахунки для зарахування надходжень до місцевих бюджетів.

    Зокрема рахунки, відкриті Державною казначейською службою України з 5 січня 2016 року для зарахування надходжень, діють лише для центрів об’єднаних територіальних громад, а по громадах, які увійшли до їх складу, – рахунки закрито.
    Звертаємо увагу, що ці реквізити рахунків відкриті для платників податків виключно в частині податків і зборів, що підлягають зарахуванню до місцевих бюджетів. Для сплати податків і зборів, що підлягають зарахуванню до державного бюджету, продовжують діяти ті самі рахунки, що були відкриті у 2015 році в органах казначейства на рівні районів та міст обласного підпорядкування.
    Таким чином, у Головному управлінні ДФС у Закарпатській області наразі інформують про зміну реквізитів рахунків територіальних громад м. Тячева та с. Вільхівці Тячівського району.
    Перелік рахунків для зарахування надходжень до бюджетів розміщено на офіційному порталі Територіальних органів ДФС у Закарпатській області в розділі «Бюджетні рахунки» (http://zak.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/).
    Відкриття рахунків для зарахування надходжень до бюджетів здійснюється згідно з Порядком відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 22 червня 2012 року №758, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 18 липня 2012 року за №1206/21518.
    Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости