ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді триває суд над "Бєсом" - він стверджує, що не знає, за що їх жорстоко побили і наполягає, що в них забрали велику суму грошей (ВіДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    118 переглядів
    Бєс розповів, що його дружина перебуває на останньому місяці вагітності

    У відповідь на звинувачення від кухаря комплексу, де сталася бійка, зачитані у залі суду, Антон Окороков озвучив власні свідчення.


    Ужгородський міськрайонний суд продовжує після перерви засідання, де розгладяає обрання запобіжного заходу правосекторівцям - учасникам інциденту на Драгобраті.Наразі в залі суду, який продовжився, перебуває Антон Окороков "Бєс" - "тризубівець", "кіборг".Він вочевидь має важкий фізичний стан, так і не отримавши належної медичної допомоги - госпіталізовувати бійця відмовилися.Він має кульове поранення в груди та множинні забої, був прооперований.Наразі йому вкололи знеболювальне. "Бєс" повідомив, що інформація про те, що в представників Правого сектору знайшли російські рублі - чергова вигадка.

    За його словами, бійців Правого Сектору, які опинилися на Драгобраті в рамках весільної подорожі, насправді пограбували: у них зникли 800 доларів та 8 тисяч гривень. Щодо 160 000 рублів, про які повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, які начебто знайшли у затриманих, то за словами Бєса - це брехня, у всякому разі, у них таких грошей не було.


    Також Антон розповів, що його дружина перебуває на останньому місяці вагітності.


    Адвокат затриманих наголошує, що на Драгобраті мав місце звичайний побутовий конфлікт, який був штучно загострений і "роздмуханий" через участь представників саме Правого сектору.
    Нагадаємо, двоє учасників інциденту з 5 уже в слідчому ізоляторі - суд вирішив утримувати їх під вартою два місяці.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору