ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЗМІ розповіли про котедж Януковича в Ростові-на-Дону

    19 квітня 2024 п'ятниця
    98 переглядів
    Житель котеджного містечка підтвердив, що в по сусідству живе екс-президент

    Будинок екс-президента України Віктора Януковича в Росії розташований в закритому котеджному містечку і знаходиться під державною охороною, повідомляє ТСН.

    Місце розташування будинку Януковича стало відомо від його оточення. Адвокат побіжного екс-президента вказав адресу його проживання, запрошуючи слідчих української Генпрокуратури для проведення слідчих дій.
    Котеджне містечко з семи будинків, в якому повинен проживати Янукович, розташований за великим парканом і межує з юридичним інститутом російського МВС. Територія містечка ретельно охороняється, а будинки тут стоять близько мільйона євро.


    Один з жителів котеджного містечка підтвердив у телефонній розмові, що в одному з будинків живе колишній український президент, але не зміг точно вказати, де саме.

    При цьому на офіційних картах будинок, адреса якого вказав Янукович у листі до ГПУ, відсутня.
    Сусідами побіжного президента є полковник ФСБ, заможні бізнесмени, радник губернатора і мер одного з міст Росії.

    При цьому в сюжеті зазначається, що Янукович навряд чи постійно живе в котеджному містечку і, можливо, зупиняється там, коли приїжджає до Ростова.


    Янукович був президентом України з 25 лютого 2010 року. 22 лютого 2014 після трьох місяців протестів на Майдані Верховна Рада визнала його самоусунувся від посади і не виконують свої обов'язки, після чого були оголошені нові президентські вибори. У лютому минулого року Янукович залишив Україну, зараз з сім'єю він проживає в Росії.

    Правоохоронці відшукали чорну бухгалтерію екс-президента Януковича

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору