ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Імпортувати електроенергію з Росії українська влада не планує

    20 квітня 2024 субота
    40 переглядів
    РФ вирішила не продовжувати договір про постачання електроенергії до України

    Міністерство енергетики та вугільної промисловості, на відміну від 2015 року, в прогнозному балансі електроенергії об'єднаної енергосистеми України на 2016 рік не закладає імпорт російської електроенергії. Як передає УНІАН, про це йдеться в повідомленні міністерства.


    "У прогнозному балансі електроенергії ОЕС України на 2016 рік імпорт електроенергії передбачався на рівні" 0 ". Аналогічний показник закладений і в прогнозному балансі електроенергії ОЕС на січень 2016 року", - йдеться в повідомленні Міненерговугілля.


    Раніше російські ЗМІ повідомили, що РФ вирішила не продовжувати договір про постачання електроенергії до України, яка здійснювала її закупівлю протягом 2015 для забезпечення стійкої роботи енергосистеми через дефіцит вугілля для потреб теплових електростанцій.


    У свою чергу в Міненерговугілля відзначили, що забезпечення стійкої роботи ОЕС України визначається цілою низкою чинників і умов, серед яких загальна потужність і можливості ОЕС України, внутрішній баланс атомної, гідро-, тепло-, електро- та інших потужностей, наявність резервних потужностей і можливості щодо забезпечення покриття пікових навантажень для безперебійної роботи системи (включаючи наявність палива на ТЕС і ТЕЦ).


    Хорватія зацікавлена в довгостроковому договорі про імпорт електроенергії з України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору